Kurz programování snadno nastartuje vaši novou kariéru

Kurz programování snadno nastartuje vaši novou kariéru

Nejlépe placenými zaměstnanci jsou dnes rozhodně lidé pracující v oblasti IT. Znalosti programování a různých oblastí informačních technologií bývají garancí snadného nalezení práce, růstu v kariérním žebříčku, a především doslova královské mzdy. A začít svoji novou kariéru programátora můžete v podstatě kdykoliv. Třeba ihned poté, co absolvujete rekvalifikační kurz pro začátečníky zaměřený na programování.

Různé kurzy programování jsou dnes hitem. Pomáhají najít uplatnění lidem po hromadném propouštění v různých oborech, stále častěji o ně jeví zájem ženy. Ani ty už, co se týče rekvalifikací, nezůstávají tradičně jen u účetnictví. Začínající podnikatelky i zaměstnané ženy toužící po lepším platu hledají kurz programování, který má garanci kvality a není předraženým. Ideálně s akreditací MŠMT.

Pojďte se naučit programovat www aplikace

Orange Academy, tradiční organizátor akreditovaných rekvalifikačních kurzů MŠMT, nabízí rekvalifikační kurz: Programátor www aplikací. Je určen pro úplné začátečníky. Pomůže lidem hledajícím lepší uplatnění na trhu práce, ale i začínajícím podnikatelům, kteří chtějí být při startu podnikání soběstační v určitých oblastech IT.

Kurz je zaměřen na osvojení si znalostí pro vytváření webových a databází. Absolvent bude schopen samostatně vytvářet webové stránky, pochopí strukturu programovacího jazyka, dokáže si navrhnout databázi a zorientuje se v oboru IT i zdrojích potřebných pro tvorbu webových stránek.

IT není nutné studovat pouze na vysoké škole

Nelitujte, že jste nešli informační technologie a programování studovat. Dnes existuje velké množství možností, jak se v tomto oboru zorientovat a neustále zdokonalovat. Studujte jen to, co skutečně potřebujete. Začít můžete právě zmíněným kurzem, který vám poskytne skvělý základ a hned využitelné znalosti. Nebojte se, nepotřebujete ani znalosti středoškolské a vysokoškolské matematiky.

Pokud jste registrovaní na úřadu práce jako nezaměstnaný, nebo uchazeč o zaměstnání, lze rovněž úřad požádat o proplacení tohoto kurzu. Kurzy budou probíhat již od ledna až do dubna. Městy, kde se budou konat, jsou Praha, Brno, Plzeň, Jihlava a České Budějovice.

Článek Kurz programování snadno nastartuje vaši novou kariéru byl publikován 5. prosince 2022 v 00.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...