Acronis True Image 2014 - Záloha souborů na úrovni

Sponzorované odkazy

Acronis True Image 2014 - Záloha souborů na úrovni

Nejnovější verze aplikace Acronis True Image Vám poskytne ještě lepší ochranu, větší spolehlivost a snadnější používání, než kdykoli předtím. Nabízí široké spektrum zálohování, včetně cloudového úložiště. Veškeré soubory, fotografie a dokumenty budou už navždy v bezpečí.

Obrazy disků

Nabízí zálohování a obnovu datových souborů včetně operačního systému, nastavení a nejrůznějších aplikací. V současnosti s uložením dat do cloudu můžete dosáhnout dvojitého zabezpečení, a také získat přístup ke kopii, když je úložiště nedostupné. Co se týká úložiště v cloudu, dáme Vám jej na jeden celý rok zdarma. Můžete si nastavit vlastní práva a pravidla a poté jej použít na zálohy, sdílení, a nebo ukládání jednotlivých souborů a dokumentů.

Acronis True Image 2014Acronis True Image 2014

Zálohování a synchronizace

Data můžete zálohovat lokálně nebo do online úložiště, aniž byste museli spouštět zálohu. Přírůstkové a rozdílové zálohy zaznamenávají pouze změny od poslední zálohy, čímž šetří čas a místo v úložišti. True Image 2014 taktéž automaticky detekuje zařízení NAS. Nastavení jednotlivých záloh je tudíž velice jednoduché a můžete jej jednoduše nastavit a zálohovat na NAS serveru. Soubor, případně i celý systém můžete vrátit do konkrétního bodu v čase. Změny se zaznamenávají průběžně, zálohy jsou tak stále aktuální. Soubory, respektive data, které vyberete, jsou automaticky zasílány na zařízení, na nichž běží program True Image. Umožňuje taktéž ukládání zálohy na pevném disku a dokonce zvládá obnovu bez zaváděcího média, i když selže operační systém. Mezi další kvalitní funkce patří záloha dat na disky, USB, externí disky a úložiště připojené k síti apod. A na závěr Vám chci říci, že nabízí také funkci tzv.„Naplánování zapnutí a vypnutí“, která zvládá zapnout a vypnout zálohu v nějakém časovém rozsahu, respektive, kdy si sami zvolíte.

Acronis True Image 2014Acronis True Image 2014

Přístupy a práce aplikace na pozadí

Ke svým datům se můžete snadno dostat na všech zařízeních. Veškeré aplikace pro jednotlivé zařízení jsou zcela zdarma. S aplikaci můžete jednoduše pracovat, aniž by ohrozila chod jiných aplikací. Aplikace dokáže pracovat s disky většími než 2TB.

Na závěr

V případě, že sháníte kvalitní zálohovací program, případně potřebujete zálohovat data, doporučuji Vám vyzkoušet testovací verzi tohoto programu a následně, pokud budete ze vším spokojeni, zakoupit originální verzi a využívat všechny dostupné funkce této skvělé aplikace.Výhoda programu je, že vše naleznete na jednom místě a nemusíte hledat, a nebo používat další aplikace. Nabízí nejrůznější funkce pro zálohu a obnovu dat, různé čtecí funkce a možnosti zálohy jsou opravdu velké. Navíc je program zcela v češtině, takže už žádný problém s angličtinou a jinými jazyky. Osobně Vám vřele doporučuji a věřím, že s tímto programem budete naprosto spokojení.

Moje hodnocení:  90 %

Výborný program

Výhody:

  • Čeština
  • Kvalitní funkce a nástroje
  • Možnost cloudu

Nevýhody:

  • Na žádné podstatné jsem nenarazil

Článek Acronis True Image 2014 - Záloha souborů na úrovni byl publikován 26. února 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...