ESET NOD32 Antivirus 7: Spolehlivý nástroj pro ochranu počítače

Sponzorované odkazy

ESET NOD32 Antivirus 7: Spolehlivý nástroj pro ochranu počítače

Sháníte kvalitní a zákazníky prověřený antivirový program? Doporučuji vám vyzkoušet antivirus ESET NOD32 ve verzi 7, která je navíc doplněna o účinný antispyware, který je obohacen o novou technologii, která spolehlivě eliminuje hrozby pro všechny vaše data, respektive celý počítač. Nejnovější verze je navržena tak, aby její výkonné činností nedocházelo ke zpomalení chodu operačního systému a počítač měl dostatek výpočetního výkonu. Data jsou kontrolovány už v průběhu stahování, čímž se výrazně snižuje čas jejich kontroly. Samozřejmostí programu je maximální ochrana už v základním nastavení a intuitivní ovládání pro méně zkušené uživatele. Pro pokročilejší uživatele jsou připraveny další a hlavně podrobnější možnosti nastavení, aby si program mohli přizpůsobit podle svých potřeb.

Vlastnosti programu

Díky kvalitnímu zabezpečení udržuje váš počítač stále aktivně chráněn, tudíž není možné se do tohoto systému bez vašeho svolení dostat. S pomocí nové detekční technologie je možné sledovat, respektive prohlížet si záznamy a aktivity jednotlivých uživatelů. Díky nízkým nárokům na hardware můžete pracovat, prohlížet data, a nebo hrát hry bez rušivých informačních oken.

Funkce ESET Smart Security eliminuje všechny typy počítačových hrozeb, od nejrůznějších virů, červů, phisingu, až po malware a spyware. Hesla a soukromé údaje ochrání bezpečnostní modul Anti-Phishing. Integrovaný antivirus Exploit Blocker odhalí i hrozby, které běžné detekci unikají, tudíž je ochrana navýšena a nemusíte mít žádné obavy. Instalace programu je také velice jednoduchá. Stačí nastavit základní instalaci, a poté jednoduše pracovat. O potenciálních rizicích jste informováni ihned na hlavní obrazovce.

Uživatelské rozhraní je navrženo tak, aby bylo co nejpřehlednější a uživatel se v programu mohl rychle orientovat. Pomocí nové aplikace ESET Social Media Scanner si můžete vylepšit zabezpečení profilů na sociálních sítích.

Jak vše správně nastavit naleznete v aplikaci, která vám ve všem dokáže poradit a nasměrovat. Dále pak nabízí automatické aktualizace virové databáze a nejrůznějších nástrojů, které zajišťují maximální ochranu počítače. Pomocí nástroje Whitelistingu zrychluje skenování souborů na základě databáze společnosti ESET. V případě, že stahujete data, jsou tyto data v průběhu stahování kontrolováni a tudíž se nestane, že by v něm byl nějaký škodlivý virus, případně něco horšího. Taktéž umožňuje blokaci neznámých DVD, Blu-ray disků a nejrůznějších mé­dií.

ESET NOD32 Antivirus verze 7ESET NOD32 Antivirus verze 7

Optimalizace a ESET Advanced Memory Scanner

Při napájení počítače z baterie dochází k odložení všech akcí, jež nevyžadují okamžitý zásah. Tímto se prodlužuje doba, po kterou je možné zařízení používat. ESET Advanced Memory Scanner zastavuje šifrované hrozby, jejichž cílem je vyhnout se odhalení. Jedná se o rozšíření nejnovější technologie HIPS, která provádí hloubkové skenování paměti a to vše v reálném čase. Tímto se zlepšuje detekce škodlivého malwaru a umožňuje efektivní prevenci.

ESET NOD32 Antivirus verze 7ESET NOD32 Antivirus verze 7

Hodnocení

Dle mého názoru se jedná o velice kvalitní program pro správu systému. Nabízí nepřeberné množství nejrůznějších funkcí a nástrojů, které pomáhají ke zkvalitnění služeb uživatelům. Uživatelské rozhraní je intuitivní, perfektně přizpůsobeno potřebám zákazníka. Vše najdete na jednom místě, již není potřeba hledat složitě na internetu, respektive v programu. Doporučuji vám antivirus alespoň vyzkoušet, následně usoudíte, zda si tento program zakoupíte a budete využívat všech jeho funkcí a možností.

Moje hodnocení:  95 %

Výborný program

Výhody:

  • Česká lokalizace
  • Množství funkcí a nástrojů
  • Intuitivní rozhraní pro slabší uživatele

Nevýhody:

  • Bere více paměti
  • Větší celková kapacita na disku

Článek ESET NOD32 Antivirus 7: Spolehlivý nástroj pro ochranu počítače byl publikován 3. února 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...