Skype pro Windows 8 - Změny k lepšímu?

Sponzorované odkazy

Skype pro Windows 8 - Změny k lepšímu?

Sháníte kvalitní program pro komunikaci s přáteli, případně s rodinou a vše potřebujete řešit přes internet? Doporučuji Vám bezplatně vyzkoušet jeden z nejúspěšnějších programů na trhu, jedná se o program Skype! V tomto článku Vám jej v krátkosti představíme a více se podíváme na verzi pro operační systém Windows 8. V dnešní době představil naprostou novinku, nově vytvořené grafické prostředí, tudíž nabízí mnoho zajímavých novinek a funkcí, se kterými bude práce s programem naprostá hračka. Budeme se Vám snažit co nejvíce těchto funkcí ukázat.

Co je Skype?

Skype je perfektní program pro telefonování po internetu. Umožňuje zcela bezplatně telefonovat z jednoho počítače na druhý a to pouze s připojením k internetu. Vše co k tomu potřebujete je pouze mikrofon a nějaké reproduktory. Rychlost instalace programu je úžasná. Stačí jen nainstalovat, vybrat si přezdívku a můžete začít telefonovat.

Stará verze SkypeStará verze Skype

Výhody

Mezi hlavní výhody programu patří především bezplatné hovory mezi uživateli programu Skype. Dále pak Vám může nabídnout velice levné hovory a SMS na mobilní telefony a dokonce i na pevnou linku. K dalším přednostem patří velice zajímavé videohovory, které se dají v tomto programu realizovat, mimo jiné i přes sítě Facebook. Bezplatně Vám může nabídnout zasílání rychlých zpráv! K dalším výhodám programu patří import kontaktů, možnost zobrazení kontaktů například v aplikaci Outlook,
dále pak chatování s přáteli, skupinových chat, zvládá také video a konferenční hovory a mimo jiné také snadný přenos souborů mezi dvěma uživateli a dokonce si tento program můžete přizpůsobit podle sebe a to úpravou svého vlastního profilu.

Skype pro Windows 8Skype pro Windows 8

Novinky ve verzi pro Windows 8

V této verzi je možné nově blokovat kontakt, a nebo jej označit jako spam, případně ho zcela ze systému odstranit. Díky Microsoftu bude tento program přednostně nabízen jako aplikace pro Windows 8, respektive jako doplněk pro nové prostředí Metro. V nejnovější verzi programu pro Windows 8 můžete dokonce i přenášet soubory mezi uživateli během hovoru, případně základního chatu s přáteli. Není potřeba žádného přepínání a podobných nesmyslných věci, které Vám tuto službu většinou zprotiví. V tuto chvíli se pracuje na další aktualizaci, která má vyladit další detaily, jako rychlost zpracování dat, celková rychlost programu apod. Doufejme, že nově vytvořené aktualizace pomohou k ještě většímu rozkvětu tohoto perfektního programu.

Hodnocení

Bezesporu se jedná o nejmodernější program pro komunikaci s uživateli po internetu. Nabízí nespočet kvalitních nástrojů a funkcí, které Vám zpříjemní veškerou práci na internetu. Graficky perfektně vytvořeno, moderní nástroje jsou doladěny do nejmenších detailů. Nabízí českou lokalizaci a hlavně je zcela zdarma a taktéž nabízí levné volání s přáteli, a nebo s rodinou a dokonce zvládá posílat i krátké zprávy.

Moje hodnocení:  75 %

Výhody:

  • Zdarma
  • Česká lokalizace
  • Moderní funkce
  • Vzdušné rozhraní

Nevýhody:

  • Řada kompromisů
  • Úzce spjato s rozhraním Metro
  • Neběží v samostatném okně

Článek Skype pro Windows 8 - Změny k lepšímu? byl publikován 12. května 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...