Corel VideoStudio Pro X7 - recenze novinek

Sponzorované odkazy

Corel VideoStudio Pro X7 - recenze novinek

Sháníte kvalitní program pro zpracování a úpravu videa? Tímto bych Vám chtěl představit program Corel VideoStudio, které se na trhu nachází již několik dlouhých let. Díky tomuto programu vytvoříte moderní video během několika málo minut. V nejnovější verzi jsou k dispozici nové funkce, jako například možnost animace zastaveného pohybu, efekty po zastavení obrazu a nebo ohromující grafické efekty.

Novinky a hlavní přednosti programu

Jedná se o komplexní video editor, který dokáže skloubit kreativní úpravy, profesionální efekty a další moderní funkce a nástroje, které jsou potřebné vytvoření moderního videa, a nebo prezentace. Mezi hlavní novinky patří možnost práce s videem ve formátu Full HD, nové knihovny médií, které Vám pomohou vytvořit ještě lepší videa a krátké filmové záběry. Nabízí Vám nejrůznější nástroje pro kvalitní tvorbu prezentací, videí. Jednotlivé videa můžete upravovat jednoduše na časové ose, vše rychle, snadno a moderně.

Corel VideoStudio Pro X7Corel VideoStudio Pro X7

Mnoho změn také dostálo uživatelské rozhraní. V této verzi je mnohem intuitivnější, modernější a hlavně všechny potřebné nástroje máte na jednom místě bez složitého vyhledávání a brouzdání po programu. Nově můžete své výtvory sdílet na internetu, na disku, v různých souborech apod. Nesmíme zapomenout ani na novější 64bitovou verzi, která nabízí vyšší rychlost, větší kvalitu a mnohem rychlejší výkon zpracování dat programu. Pomocí nového nástroje FastFlick snadno vytvoříte videa a prezentace pouze ve třech krocích, a nebo můžete vyzkoušet nespočet šablon, které Vám pomohou k ještě efektivnější tvorbě videa. V případě, že si s něčím nebudete vědět, můžete vyzkoušet nápovědu, kde naleznete odpovědi na většinu svých otázek.

Corel VideoStudio Pro X7Corel VideoStudio Pro X7

Hodnocení

Dle mého názoru se jedná o kvalitní program na zpracování videa a jeho následnou tvorbu. Nabízí uživatelsky přívětivé rozhraní, které přispívá k efektivnější práci s programem. Všechny potřebné nástroje a funkce se nachází na jednom místě, tudíž není potřeba dalších programů ani nic podobného. V případě, že s tímto programem nemáte žádné osobní zkušenosti, doporučuji Vám jej alespoň vyzkoušet a třeba mu přijdete na chuť.

Moje hodnocení:  80 %

Výhody:

  • Snadná úprava videa
  • Kvalitní nástroje
  • Intuitivní rozhraní pro uživatele

Nevýhody:

  • Nepatří mezi špičku ve svém oboru
  • Podpora produktu není nejlepší

Článek Corel VideoStudio Pro X7 - recenze novinek byl publikován 13. června 2014 v 00.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...