Corel PaintShop Pro X6 - recenze novinek

Sponzorované odkazy

Corel PaintShop Pro X6 - recenze novinek

A zase tady máme něco od společnosti Corel, grafický program PaintShop Pro X6. Jedná se o jeden z nejznámějších a nejpoužívanějších grafických programů na trhu. Podporuje a nabízí skoro všechny funkce a nástroje, které od grafického programu budete očekávat. S tímto programem mám své zkušenosti, takže Vám mohu potvrdit, že se jedná o komplexní bitmapový program. S programem PaintShop můžete vytvářet jednoduché, ale přitom moderní propagační materiály a také kvalitní webové návrhy.

Vlastnosti programu PaintShop Pro X6

Nejedná se pouze o grafický program, ale přímo o kompletní sadu programů, které při práci s grafickou budete potřebovat. Práce s programem je opravdu na vysoké úrovni, nabízí moderní efekty a nástroje, které Vám urychlí a hlavně zpříjemní práci a tvorbu grafických návrhů.

PaintShop Pro X6PaintShop Pro X6

Novinky programu

Mezi hlavní novinky programu patří nové 64 bitové rozhraní, které se v této nové verzi nachází. Práce s grafikou bude tudíž ještě rychlejší a výkonnější, než kdykoliv předtím. Konec problému s výběrem objektů – vybraná plocha se automaticky roztáhne k navoleným okrajům projektu. Dále bych Vám chtěl představit nástroj Perfectly Clear, který přináší do tohoto programu další možnosti úprav fotek. Díky této aplikaci Vám program usnadní práci s vytvářením nových fotek. Automaticky aplikuje své prvky do nových fotek, tudíž není potřeba žádného dalšího neprofesionálního zásahu. Používáte často funkci na retušování? Pokud ano, tak tento nový nástroj FaceFilter3 oceníte! Obsahuje několik kolekcí nástrojů pro hladké retušování. Díky tomuto můžete vylepšit vzhled kohokoliv na fotografii. Nově zde naleznete integrovaný nástroj Discovery Center, ve kterém naleznete odpovědi na veškeré své otázky. Nabízí užitečné tutoriály, ve kterých naleznete úplně vše od základu po konečný projekt. Tato verze dostála taky několika vylepšení, jako například rychlejší nástroje pro tvorbu grafiky, novější a hlavně efektivnější vzhled programu, výkonnější skriptovací nástroj a taktéž nový nástroj na export souborů.

RetušováníRetušování

Hodnocení programu

Kvalita, opravdu kvalita na vysoké úrovni. Veškeré informace, které o programu na internetu naleznete, jsou opravdu pravdivé. Moderní funkce a nástroje jsou nedílnou součástí tohoto parádního programu. Domnívám se, že tento program Vás velice rychle uchvátí a nebude jej chtít vyměnit za jiný, podobný grafický program. Oproti konkurenci, která nabízí podobné vlastnosti, má mnohem nižší pořizovací cenu, takže nemusíte sahat hluboko do kapes. Doporučuji Vám vyzkoušet alespoň free verzi, která Vám nabízí úplně stejné nástroje, akorát ve zkušební verzi.

Moje hodnocení:  85 %

Výhody:

  • Kvalitní nástroje a funkce
  • Jednoduché uživatelské rozhraní
  • Široká podpora uživatelů

Nevýhody:

  • Placený program

Článek Corel PaintShop Pro X6 - recenze novinek byl publikován 18. června 2014 v 00.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...