BS Player 2.6 - Oblíbený přehrávač v nové verzi

Sponzorované odkazy

BS Player 2.6 - Oblíbený přehrávač v nové verzi

Sháníte kvalitní a moderní přehrávač videa? Doporučuji Vám vyzkoušet zdarma stažitelný program BS Player, který nabízí nejmodernější funkce a nástroje, které je potřeba ke správnému a hlavně bezproblémovému spouštění nejrůznějších filmů na počítači. Osobně jej používám a myslím si, že v dnešní době dokáže přehrát všechny veřejně dostupné videoformáty na internetu. V tomto článku si představíme nejnovější verzi, která se na trhu nachází pouze pár chvilek. Ukážeme si jeho nejlepší funkce, které byste měli při prvním spuštění pravděpodobně znát.

Co je BS Player?

Jedná se o výkonný přehrávač audio a videoformátů. Mimo známé formáty podporuje i formát Divx a přehrávání titulků, což není standardní vybavení každého přehrávače. A čím vlastně vyniká? Při přehrávání filmů nezatěžuje operační paměť jako ostatní někdy i známější přehrávače filmů. Proto se tento program stal ve své době dosti oblíbený a zájem o tento program stále roste. Navíc je zcela zdarma, takže není potřeba žádné licence ani nic podobného. Ocení jej všichni ti, kteří chtějí stabilitu a přitom kvalitu!

BS PlayerBS Player

Vlastnosti programu

Přehrávač BS Player nabízí jednoduché, ale velice intuitivní uživatelské prostředí, které pochopí i úplný začátečník. V nabídce programu nechybí nejrůznější motivy, které si můžete jednoduše měnit dle své vlastní potřeby. Mezi hlavní výhodu programu patří i přehrávání internetových rádií a TV. Podporuje širokou nabídku formátů, jako například DivX, AVI, MPEG-1, MPEG-2, XviD, WMV a nejrůznější formáty, které Vás v tu chvíli napadnou. Dokonce zvládne i přehrávání 3D zvuku! Mezi podporující audioformáty patří MP3, WAV, WMA a další nejčastěji používané formáty na internetu. Navíc disponuje českou lokalizací, takže problém s jazykem je jednorázově vyřešen. Co se týká audia, kromě 3D zvuku, taktéž podporuje Dolby Surround, takže kvalitní zvuk je tímto zajištěn. Díky mnoha funkcím patří mezi nejoblíbenější multimediální přehrávače na internetu.

Ve zkratce!

  • Podporuje snad všechny videoformáty na internetu
  • Nabízí neskutečnou práci s titulky
  • Nezatěžuje paměť počítače
  • Obsahuje nejrůznější barevné motivy

Hodnocení

Dle mého názoru se jedná o velice pěkný přehrávač videa, který využije úplně každý. Nabízí nespočet kvalitních funkcí a nástrojů, které budete při přehrávání videa potřebovat. Pro odborníky je zde možnost přehrávání 3D zvuku a nejrůznějších filmů s titulky. Osobně jej používám již několik let a nemohu si stěžovat. Navíc je zcela zdarma, takže si jej můžete volně stáhnout z oficiálních internetových stránek.

Moje hodnocení:  90 %

Výhody:

  • Podporuje snad všechny videoformáty na internetu
  • Nabízí neskutečnou práci s titulky
  • Nezatěžuje paměť počítače
  • Obsahuje nejrůznější barevné motivy
  • Česká lokalizace!

Nevýhody:

  • Pouze pro Windows

Článek BS Player 2.6 - Oblíbený přehrávač v nové verzi byl publikován 3. září 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...