Nejlepší programy pro aktualizace programů v počítači

Sponzorované odkazy

Nejlepší programy pro aktualizace programů v počítači

Máte v počítači mnoho programů a již nestíháte jejich aktualizace? Nevadí, chtěl bych Vám představit program, který vše udělá hromadně. Stačí nainstalovat, zaškrtnout programy, které chcete aktualizovat a program bude nezávisle na ostatních programech v pozadí pracovat, takže ani nebudete vědět, že se něco začalo aktualizovat. V tomto článku Vám představím tři programy, které se dají využívat. Jedná se o Secunia PSI, FileHippo.com Update Checker a Software update checker.

Secunia PSI

Jedná se o moderní aplikaci pro zabezpečení počítače. Samotné programy je potřeba aktualizovat, ale máte na to vůbec čas? Proto Vám představuji tento program, který automaticky zjistí, zda se na internetu nachází aktualizace a pokud ano, stáhne a provede ji. Tímto je program více chráněn a je aktualizován na nejnovější internetové hrozny, které se na internetu mohou nacházet.

Moje hodnocení:  85 %

Secunia PSISecunia PSI

FileHippo.com Update Checker

Moderní pomůcka pro každodenní práci s počítačem, která automaticky kontroluje verze nainstalovaných programů a když zjistí, že je někde stažitelná nová verze, dojde ke stáhnutí a následně k aktualizaci. Nabízí mnohem větší kompatibilitu s ostatními programy, proto je malinko žádanější, než prvně jmenovaný.

Moje hodnocení:  75 %

FileHippo.com Update CheckerFileHippo.com Update Checker

Software Update Checker

Zdarma dostupná aplikace, která kontroluje programy, zda mají aktuální verze a pokud ne, program tento program stáhne a provede aktualizaci. Slabinou tohoto programu je dostupnost aktualizací jen pro více známější programy.

Moje hodnocení:  60 %

Software Update CheckerSoftware Update Checker

Závěrem

Na závěr Vám mohu říci, že se jedná o programy, které je možné zdarma stáhnout na internetu, tudíž není potřeba žádné drahé licence. Stačí stáhnout, nastavit programy a můžete s aplikacemi začít pracovat. Práce s jednotlivými programy je velice jednoduchá a intuitivní. V případě, že s aktualizacemi programů máte problémy jako já, vyberte si nějakou z tohoto článku a uvidíte, zda splňuje všechny Vaše požadavky.

Článek Nejlepší programy pro aktualizace programů v počítači byl publikován 12. září 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...