Viber - Co přináší nová aktualizace?

Sponzorované odkazy

Viber - Co přináší nová aktualizace?

Oblíbená aplikace Viber přichází s novou aktualizací. Více jak miliarda uživatelů, kteří jsou součástí Viber světa, se může pyšnit nejnovější aktualizací této aplikace, se kterou výrobci přišli na konci srpna. A co vše přináší nejnovější verze pro komunikaci s přáteli?

Dlouho jste čekali a neměli ani tušení, zda se na druhé straně vaše zpráva vůbec zobrazila/doručila? Nyní je to mnohem snadnější, díky chatování, které je přenesené do reálného času a umožňuje Vám tak být svým přátelům mnohem blíže, než jste do teď byli. Populární aplikace Viber nyní nabízí nejen vizuální vylepšení, ale přináší také:

Nový způsob práce se zprávami ocení snad každý.Nový způsob práce se zprávami ocení snad každý.

Rychlejší posílání zpráv, které se doručí 2× rychleji nebo rychlejší ikony pro aktualizace stavu zprávy, díky kterým je možné vidět, zda

zpráva byla odeslána (✓), doručena (✓✓) a přečtena (✓✓).

Jednou z dalších výhod nejnovější aktualizace představuje také nejen jasnější rozlišení, ale i obrázky, GIFy, videa a také větší chatovací okna. Díky aktualizaci se Viber stal nejen nejrychlejší chatovací aplikací, ale díky použitému modelu šifrování také nejbezpečnějším messengerem.

Nechte se unést do světa zlepšení této mobilní aplikace…

Článek Viber - Co přináší nová aktualizace? byl publikován 26. října 2018 v 05.00 v rubrice Mobilní aplikace. Autorem článku je Nicol Krausová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...