SEO a linkbuilding - Kvalita na prvním místě

SEO a linkbuilding - Kvalita na prvním místě

K zpětným odkazům musíme přistupovat skutečně velmi zodpovědně, protože nám nejen usnadňují práci, ale vedou nás k žádanému úspěchu. Neberte je na lehkou váhu!

SEO a linkbuilding

Takováto strategie vás bude stát nejen váš čas, ale také určitou sumu peněz. Pomůžete tak ale svému webu k větší viditelnosti a ideálně přivádět nové zákazníky přímo k vám. Vámi vymyšlená kampaň by měla být dlouhodobá a zůstat tak nějaký čas při síle.

Sledujte autority

Zkoumejte samotný obsah na oslovených webech. Komunikujte přímo s jejich majiteli a uvidíte, jak moc dokážou ovlivnit své publikum.

Kvalita na prvním místě

To neznamená, že byste potřebovali 20 až 30 odkazů měsíčně na svém webu. Zakažte si tento zcela staromódní pohled na linkbuilding. Chtějte jenom odkazy, které budou kvalitní a lidé na ně budou chtít kliknout. Ano, není to tak snadné, ale s trochou štěstí se vám to podaří.

Časem si možná na linkbuilding troufnete sami, pro začátek si však raději připlaťte za odborníka, který vám pomůže najít tu správnou cestu. Pomůže vám správně nastavit váš profil a nezahltí vám jej zbytečnými PR články, které by byly v konečném důsledku naprosto k ničemu.

Nabídněte odpověď

Zpočátku mohou mít vaši zákazníci problémy s orientací, proto budou potřebovat vaši nezbytnou pomoc. Berte tedy každý zaslaný dotaz, jako velkou inspiraci k přípravě užitečného a zajímavého obsahu. Musíte se s tím hrdě poprat, protože žádný úspěch neroste jako kytka na louce a než ji utrhnete, tak vás to bude stát velké úsilí. Ale věřte, stojí to za to!

Vyzkoušejte pár osvědčených nápadů

  • taktika „broken linkbuilding“ – Odstraňte všechny nefunkční odkazy a nahraďte je hodnotným obsahem vašeho oboru.
  • odkazové příležitosti – Váš web musí být prostě báječný, složený z těch nejšťavnatějších a nejhledanějších klíčových slov. Píšete přece pro opravdové lidi.
  • Začněte s vlastním blogem, který se zaměřuje ne na konkrétní produkty, ale na klienty a jejich starosti.
  • Udělejte pár rozhovorů. Vyberte si z řad zajímavých odborníků, které aktivně oslovíte. Vaši klienti tak uvidí, že nejste žádná „béčka“.
  • Vyzkoušejte metodu „EGO baitingu“. Nebojte se pochválit autority, tím jedině získáte náklonnost vašich věrných klientů.
  • Pište tipy, nápady, manuály.

A pamatujte, samotná touha je váš hnací motor k úspěchu, který jednou musí zákonitě přijít.

Článek SEO a linkbuilding - Kvalita na prvním místě byl publikován 25. října 2017 v 20.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...