Ohebný mobil od Samsungu je na cestě!

Sponzorované odkazy

Ohebný mobil od Samsungu je na cestě!

Již mnoho z nás zaslechlo první informace o tomto nově chystaném modelu, který připravuje společnost Samsung. Čím nás překvapí je hlavně jeho ohebný displej, jenž se rázem promění v tablet. Minulý týden pak šéf mobilní divize prozradil více zajímavých detailů k chystanému produktu.

Novinka ve světě smartphonů a tabletůNovinka ve světě smartphonů a tabletů

“První milion ohebných telefonů by měl být distribuován hned v první polovině roku 2019,” slíbil serveru Neowin šéf mobilní divize jihokorejského elektronického gigantu DJ Koh. Prvního zařízení bychom se tak mohli dočkat již koncem února na veletrhu MWC se španělské Barceloně.

Zástupci Samsungu na akci zdůraznili, že novinka přináší to nejlepší z obou světů: kompaktní smartphone, který lze rozbalit, a otevřít tak větší displej pro multitasking a sledování obsahu. Pomocí rozbalení přístroje je možné při používání přejít hladce z menšího displeje na větší. Uživatelé tak budou moci surfovat na internetu, být ve spojení, sledovat média a používat spoustu aplikací najednou, aniž by jim cokoliv uniklo, protože na zmíněném větším displeji lze používat až 3 spuštěné aplikace.

Za novinku si připlatíme

Základní model by měl být v cenové relaci kolem 1800 dolarů, tedy v přepočtu na českou měnu až 41 000 Kč – toto je však částka uvedena bez DPH a ostatních nákladů jako je třeba dovoz. Po sečtení by tedy výsledná cena měla být kolem 50 000 Kč.

Podobu chystané novinky si můžete prohlédnout zde.

Článek Ohebný mobil od Samsungu je na cestě! byl publikován 20. listopadu 2018 v 05.00 v rubrice Technologie. Autorem článku je Nicol Krausová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...