Facebooková reklama ve Whatsappu?

Sponzorované odkazy

Facebooková reklama ve Whatsappu?

WhatsApp je velmi oblíbený messenger, který používá více než 1,5 miliardy uživatelů. Každý den je jeho prostřednictvím odesláno kolem 65 miliardy zpráv.

V roce 2014 aplikaci odkoupil Facebook za 21,8 miliardy dolarů, což je v přepočtu asi 474 miliardy korun. Nyní vše podle zákulisních čachrů směřuje k tomu, že se v ní začnou objevovat související reklamy, sponzorované právě Facebookem. Tento krok by z pohledu Facebooku jakožto investora dával smysl, jelikož nemalá investice do WhatsAppu se mu nevrátila a to zejména z důvodu, že vše v aplikaci je uživatelům ihned přístupné zcela zdarma.

WhatsApp reklamaWhatsApp reklama

Kdy přesně by se měla reklama Facebooku v této aplikaci začít zobrazovat, zatím není zcela jisté. Jaký máte názor na reklamy v mobilních aplikací vy? Jste jejich příznivcem? Inspirují Vás k instalaci dalších her, aplikací či jiných mobilních nástrojů? Hlasujte 👇👇👇

Článek Facebooková reklama ve Whatsappu? byl publikován 28. listopadu 2018 v 00.00 v rubrice Mobilní aplikace. Autorem článku je Nicol Krausová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...