Kancelář v cloudu ocení zejména živnostníci, menší a střední firmy

Kancelář v cloudu ocení zejména živnostníci, menší a střední firmy

V roce 2020 se museli naučit fungovat online téměř všichni. Spousta firem najednou zjistila, že to není až tak nemožné. Pracovat na dálku je reálné a v mnoha ohledech výhodnější. Víte, kolik firmy ušetřily jenom na kávě, když jejich zaměstnanci byli na home office?

Mějte všechna svoje data onlineMějte všechna svoje data online

Firma, jejíž zaměstnanci pracují z domu, může fungovat a prosperovat. Aby se však neztrácel čas zbytečnou režií, je potřeba mít ve fungování dobrý systém. A přesně k tomu slouží kancelář v cloudu s názvem iPodnik.

Ušetříte peníze i starosti

Hostovaná služba iPodnik je určena nejen firmám, jež fungují na dálku. Využívat ji může jakákoliv firma, která chce mít své důležité dokumenty a informace uložené bezpečně online na jednom místě.

S hostovanou službou odpadá spousta starostí i plateb. Platíte měsíční paušál a už nemusíte dále řešit, jestli vám vypršela licence softwarového balíčku, zda máte zaplacené Office 365 apod. Nemusíte také kupovat rychlé servery a jiné technické vybavení, postačí notebooky či počítače pro zaměstnance s průměrným výkonem. A jako bonus neplatíte ani IT odborníky, kteří by vám to všechno spravovali a nastavovali. Když si s iPodnikem nebudete vědět rady, nebude vám fungovat exchange online či jakákoliv jiná funkce, zavoláte na podporu. Tu máte zaplacenou už v ceně služby.

Dokumenty, kalendář, e-maily i účetnictví na jednom místě

Co všechno taková kancelář v cloudu umí? Na jednom místě lze ukládat dokumenty, vytvářet a sdílet s kolegy kalendář, přistupovat k e-mailové schránce či řešit daňové účetnictví online. I účetní tedy můžete mít externě, nebudou s tím žádné problémy. V rámci iPodniku získáváte účetní systém Pohoda, Microsoft Office a další běžně používané nástroje.

Bližší informace se dozvíte přímo na webových stránkách iPodniku. Web je přehledný, obsahuje i videonávody ke konkrétním úkonům. Web vyhrál v soutěži WebTop100 cenu za nejlepší web v oblasti IT, je skutečně povedený.

Článek Kancelář v cloudu ocení zejména živnostníci, menší a střední firmy byl publikován 4. září 2020 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...