DMS systém vám bude spravovat dokumenty elektronicky

DMS systém vám bude spravovat dokumenty elektronicky

Všechny firmy se dnes musí vypořádat s obrovským množstvím dokumentů. Čím dál méně jich máme v papírové podobě, dokumenty se posílají, podepisují a uchovávají elektronicky. Ale těch papírových ještě přece jen pár máme. Jak tohle kombinovat? Jak si ve všem udržet pořádek? Musíte na to mít chytrý systém.

Nebojte, není třeba, abyste nějaký systém třídění elektronických a papírových dokumentů vymýšleli. Znáte informační ERP systém MoneyERP? Třeba právě v rámci něj můžete spravovat veškeré své firemní dokumenty.

DMS systém jako volitelný modul MoneyERP

ERP systém MoneyERP využívají zejména malé a střední podniky. Od roku 2005 si získal stovky uživatelů, kteří si chválí zejména rychlé nasazení a možnost přizpůsobit si funkcionalitu podle sebe. V MoneyERP si lze navolit moduly podle vašich představ a jedním z dostupných modulů je právě DMS (Document Management System).

Ukládejte veškeré dokumenty na jednom místě

DMS systém vám umožní na jednom místě uchovávat jak elektronické, tak papírové dokumenty. Ty si naskenujete buď pomocí běžného skeneru, nebo dokumentového skeneru s aplikací KOFAX express. Dokument naskenujete, převedete do formátu PDF, v němž se dá vyhledávat, a uložíte do složky. Modul DMS si ho převede do databáze MoneyERP, kde už si ho přiřadíte k odpovídajícím fakturám, poptávkám atd.

Mějte v dokumentech pořádek

Vyhledávat dokumenty, či přímo text v dokumentech, bude nyní hračkou. Snadno navíc najdete i aktuální verzi dokumentu, který je fyzicky zamčený v archivu. Můžete si prohlédnout také historii dokumentů. Vy, nebo nějaký váš podřízený. Dokumentům lze nastavovat práva, aby je mohli otevírat jen ti, kteří k nim mají mít přístup. Lze je také agregovat dle Střediska, Činnosti, Adresy či Zakázky. Kdo používá systém MoneyERP, jistě ví, o čem je řeč.

Získejte informace o každém dokumentu

Každý digitalizovaný či digitální dokument, který nahrajete do modulu DMS, získá vlastní evidenční kartu. Na této kartě objevíte veškeré podrobnosti o zaměření, umístění, autorizaci či platnosti dokumentu.

Práce s modulem DMS je jednoduchá. Pokud umíte pracovat se systémem MoneyERP, modul DMS pro vás nebude žádným překvapením, ovládání je naprosto stejné, intuitivní. Na začátku je třeba nastavit nějaké informace, aby modul věděl, jak ve firmě fungujete, odkud pochází dokumenty a co s nimi děláte. To ale samozřejmě provedou odborníci.

Užili byste systém DMS i u vás ve firmě? Ozvěte se telefonicky svému prodejci MoneyERP, nebo telefonicky kontaktujte obchodní oddělení. Zprovoznění je opravdu jednoduché, nemáte se čeho bát. Zefektivníte práci s dokumenty ve vaší firmě, a hlavně budete veškeré dokumenty ukládat bezpečně na jednom místě.

Článek DMS systém vám bude spravovat dokumenty elektronicky byl publikován 8. července 2022 v 11.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...