Jak rychle připravit online dotazník?

Jak rychle připravit online dotazník?

Situací, kdy se vám hodí vytvořit online dotazník, je opravdu hodně. Někdo zpracovává šetření ke své diplomové práci, další chce udělat průzkum spokojenosti zaměstnanců, jiní podnikají průzkum trhu nebo chtějí posbírat názory veřejnosti na svůj produkt. K čemu online dotazník využijete vy?

Ať už se chystáte vytvořit jakýkoliv online dotazník, pravděpodobně budete pátrat po vhodném nástroji. Takovém, který umožní dotazník vytvořit a poté sdílet s veřejností. Nechcete-li se zdlouhavě učit s žádným novým softwarem, vyzkoušejte online nástroj pro dotazníkové šetření AkioSurvey.com.

Vytvořte si online dotazník zdarma

AkioSurvey.com je plně profesionální nástroj, který ovšem umožňuje i vytvořit online dotazník zdarma. Bezplatně si po registraci můžete vytvořit až 10 dotazníků o 10 otázkách, které budou přijímat 200 odpovědí za měsíc. Kdo potřebuje více, ten si musí objednat předplatné. v rámci něj dostane navíc ještě možnost emailové zákaznické podpory (nechybí čeština) a šablony, které velmi ušetří práci.

S bohatou nabídkou šablon je práce rychlá

Nejdříve si nastavíte obecné vlastnosti dotazníku jako logo v záhlaví, barevné schéma, číslování stránek či otázek. Pak si přidáte otázky, na výběr je celkem 14 typů, samozřejmě je možné k nim vkládat obrázky a texty. Až tohle všechno doladíte, prostě jen rozešlete respondentům webový odkaz a počkáte, než váš dotazník spokojenosti zákazníka nebo nějaký jiný vyplní. Pro vyhodnocení lze odpovědi stáhnout do CLS, CSV či PDF souboru.

Práci vám výrazně usnadní šablony. Nástroj má již předdefinované šablony například pro dotazník spokojenosti zaměstnanců. Nejde jen o připravenou strukturu, ale také otázky. Šablony pomáhali tvořit odborníci z oboru, vy už si tedy nebudete lámat hlavu s tím, na co se vlastně máte ptát.

Čekají vás pokročilé funkce

Velkým přínosem AkioSurvey jsou šablony. Když máte pro svůj dotazník spokojenosti zaměstnanců vzor, práce je hned rychlejší. Můžete si ale vlastnoručně dotazník opravdu propracovat do posledního detailu. Nástroj umožňuje například diskvalifikaci odpovědí či větvení – podle odpovědi na otázku se respondentovi zobrazí další otázky. Možná je také identifikace respondentů. Responzivní design a okamžité výsledky jsou samozřejmostí.

Práce s nástrojem je intuitivní

Máte chuť si to všechno vyzkoušet? Registrujte se a vytvořte si dotazník zdarma. Prostředí si osaháte a uvidíte, že je velmi intuitivní. S placenou verzí pak budete mít přístup ještě k dalším nástrojům. Můžete si dotazník třeba zaheslovat, omezit počet odpovědí, po dokončení přesměrovat respondenta na váš web a mnoho dalšího. Možnosti jsou opravdu široké, nástroj je propracovaný. Bude vyhovovat menším firmám i organizacím s komplexními potřebami.

Článek Jak rychle připravit online dotazník? byl publikován 28. ledna 2023 v 12.30 v rubrice Internet. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...