Clubspire – zefektivněte si práci ve firmě!

Tagy:  Clubspire, podnikový systém, efektivní práce, sport, sportovní centra, rezervační systém zdarma, rezervační systém, sklad, skladové hospodářství, rezervace

Clubspire – zefektivněte si práci ve firmě!

Trápí vás problémy s řízením sportovního centra? Může to být problém s neefektivním a často nefunkčním rezervačním systém, nemožnost tvorby statistik, které se mohou hodit například při různých věrnostních akcích pro zákazníky či prostá těžkopádnost celého systému. Existuje řešení umožňující efektivnější práci a využití času. Tím řešením je Clubspire – systém pro snadnou a intuitivní správu podnikání.

I práce musí být pohodlná

O tom, že neefektivní práce prodlužuje čas strávený nad danou problematikou a je velmi často otravná, není třeba nijak spekulovat. Pokud jde práce dost rychle a není třeba nijak přemýšlet nad vlastním ovládáním programu či systému, efektivita se posouvá o mílové kroky dále. Clubspire funguje napříč všemi nezbytnými moduly ve firmě. V praxi to znamená, že mu nedělají problém všelijaké statistiky, účetnictví, tvorba a správa věrnostních programů a v neposlední řadě také sledování skladových zásob. Administrace celého podniku už nemusí být zbytečně zdlouhavou a otravnou záležitostí.

Široká podpora operačních systémů je základem úspěchu.Široká podpora operačních systémů je základem úspěchu.

Zastavme se však u rezervačního systému. Díky tomu, že umí spolupracovat s webovým rozhraním, umožňuje praktickou rezervaci zákazníků na internetu. Samozřejmostí je možnost vyřizování rezervací prostřednictvím telefonu, kdy daný pracovník vloží rezervaci ručně. Všechny tyto kroky jsou zaznamenávány do statistik, které mohou ihned informovat o stavu volných sportovních prostor či náčiní. Nejen díky těmto vlastnostem nemusí vaši zákazníci zbytečně čekat na pracovní dobu a volat jen v ní. Mohou se kdykoli připojit a vyřídit si rezervaci či jiné podobné úkony. Rezervační systém je opravdu povedený.

Systém Clubspire navíc podporuje všelijaká rozšíření jak softwarová tak i hardwarová. Můžete tedy do systému začlenit různé přístupové terminály či jiná zařízení. Clubspire také podporuje kontrolu provozu podniku, která vám pomůže zamezit zbytečným únikům zisku a nepříjemným situacím. Už se například nemusíte obávat chybějících peněz v kase či detailního přidělování uživatelských práv do systému. Vyvarujete se tím například zbytečných chyb způsobených neoprávněným přístupem k datům. Lze takto zamezit finančním únikům. Příkladem může být neoprávněné vpouštění přátel zaměstnanců pracovníky u přístupového terminálu či nečekaná ztráta zboží ze skladových zásob. Skladové hospodářství budete mít díky Clubspire pod palcem.

Nic víc není třeba k vyzkoušení Clubspire.Nic víc není třeba k vyzkoušení Clubspire.

Radost pro vás i vaše zákazníky

Rezervační systém zdarma k vyzkoušení. To je velmi lákavá nabídka, kterou můžete vyzkoušet. Je lepší si totiž před koupí systém na vlastní kůži osahat a ověřit si kvality. Sedmiletá zkušenost firmy v oboru a více než100 instalací poukazuje na řadu spokojených zákazníků. Samozřejmostí je také podpora systému ze strany výrobce. Jako celek funguje Clubspire opravdu na jedničku, a tak doporučujeme jeho vyzkoušení.

Článek Clubspire – zefektivněte si práci ve firmě! byl publikován 21. listopadu 2012 v 16.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...