Ekonomický software bez kompromisů

Tagy:  učetnictví, Keloc, KelWIN, KelSQL, KelExpress, mzdy, personalistika, software pro restaurace, účet, ekonomický software, ekonomika, peníze

Ekonomický software bez kompromisů

Ekonomický software je potřebný v každé firmě, neboť ulehčuje a zefektivňuje práci učetních. Softwarová firma Keloc nabízí několik verzí svého ekonomického softwaru. Jednotlivé verze obsahují určité funkce a možnosti v závislosti na velikosti firmy. Každý si vybere. Podívejme se tedy na jednotlivé vlastnosti tohoto ekonomického softwaru.

Co očekávat?

Ekonomický software dnes obsahuje vedle běžných funkcí a nástrojů nutných ke správě účetnictví také celou řadu dalších nadstandardních funkcí. Zastavme se u jednotlivých produktů. V nabídce můžete nalézt KelWIN, KelEXPRESS a KelSQL. První zmíněný produkt je určen pro malé firmy a umožňuje, stejně jako jeho pokročilejší bratříčci, své funkce rozšiřovat o jednotlivé moduly. Množství modulů se samozřejmě podepisuje na ceně, která však odpovídá rozsahu poskytovaných možností a nástrojů. KelWIN je určen pro menší výrobní podniky, neziskové organice a nebo třeba pro fyzické osoby. KelWIN může posloužit velmi dobře například jako software pro restaurace.

KelWINKelWIN

KelExpress je oproti KelWINu podstatně pokročilejší a připravenější pro přístup více uživatelů. Jeho určení je jasné. Patří do středně velkých podniků a umožňuje efektivní a bezpečnou zálohu jednotlivých dat. Princip ovládání a uživatelského softwaru vychází z KelWINu, nicméně ve svém jádře je to zcela jiný software. Umožňuje totiž spolupráci s SQL servery, což znamená, že může být bez problému začleněn do firemní sítě. Mzdy a personalistika nečiní aplikaci KelExpress žádné potíže. Stačí jen mít ten správný modul.

Nejvyšší ekonomický software KelSQL dobře poslouží nejnáročnějším uživatelům. Jedná se o nejvyšší řadu z portfolia společnosti Keloc. Díky předpokládanému použití v rozsáhlých firemních infrastrukturách je software připraven na velký počet uživatelů, a proto se nemusí obávat nějakého zpomaleného chodu. Bezpečnost je samozřejmostí, a tak je postaráno o důmyslné zálohování zamezující fatální chybě serverů či chybě uživatele.

KelSQLKelSQL

Nejenom účetnictví

Shodnou vlastností pro všechny produkty od společnosti Keloc je bezesporu příjemné a intuitivní uživatelské rozhraní, bezproblémové ovládání a opravdu rozsáhlé možnosti nastavení aplikace. Možnosti vyšší verze ocení také správci sítí ve firmách, kterým nebude správa tohoto softwaru činit žádný problém. Pokud hledáte účetní program zdarma, můžete zdarma vyzkoušet demoverze softwaru od společnosti Keloc. Stačí si vybrat verzi a počkat na ohlasy vašich zaměstnanců.

Článek Ekonomický software bez kompromisů byl publikován 21. listopadu 2012 v 16.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...