Nero 14: Zvládá střih, streamování i pokročilé vypalování

Sponzorované odkazy

Nero 14: Zvládá střih, streamování i pokročilé vypalování

Hledáte kvalitní program pro vypalování CD a DVD? Nabízíme Vám nejnovější verzi programu Nero 14, který všichni znáte alespoň z nejrůznějších recenzí a článků. Nero 14 nabízí za perfektní cenu mnohem, opravdu mnohem více než jen samotné vypalovací funkce, ale také práci s grafickými věcmi a videi. Obsahuje množství aplikací a nástrojů, přičemž některé z nich je možné nahradit bezplatnými alternativami. V tomto je máte krásně pohromadě, všechny vedle sebe.

Střih videa a práce s nimi

Nero 14 nabízí všem známý program Nero Video na import, stříhání a úpravy s několika užitečnými funkcemi. Díky přehlednému uživatelskému rozhraní, kompletně v češtině, budou dobře orientovat i nezkušení uživatelé. Mezi novinkami najdeme podporu videoformátu AVCHD, se kterým pracují moderní digitální videokamery. Výstupní rozlišení zpracovávaného videa bylo upraveno do formátů 16:9 a 16:10 a také Vám pomůže nová funkce stabilizace obrazu i nové efekty. Následuje přímý export videa na servery a další nebo vytvoření menu disku. Další aplikaci je i Nero Recode, program určený na konverzi různých formátů videa i zvuku. Dokáže ukládat do počítače filmy z DVD a Blu-ray disků, a to včetně převodu 3D filmů z Blu-ray na klasický 2D. Nově můžete přímo v Nero Recode stahovat videa z YouTube a převádět je do různých formátů. Podporována je i konverze vysoce kvalitních zvukových formátů FLAC a APE. Videa můžete rovnou nahrávat do telefonů či tabletů s využitím připravených předvoleb pro vytvoření výstupu v potřebném formátu a rozlišení. Stále více uživatelů totiž pracuje s notebooky, které nemají vypalovací mechaniku. Pokud sháníte kvalitní vypalovací program, je Nero 14 jasná volba. Aplikace Vám nabídne podporu všech typů a formátů optických médií, mezi která navíc umí inteligentně rozdělovat objemy dat přesahující kapacitu jednoho disku. Užitečnou funkcí může být vytváření automaticky spouštěných disků nebo podpora paralelního vypalování až ve 32 mechanikách současně.

Nero Burning ROMNero Burning ROM

Multimediální přehrávač a bezpečné zálohování dat

Specializuje se také na přehrávání videa, ne pouze na střih. Proto v něm naleznete program Nero Kwik Media, který nabízí možnost přehrávání 3D filmů z Blu-ray disků. Nová je i možnost streamovat z Nero Kwik Media video, hudbu i fotografie do dalších domácích multimediálních zařízení (tablety, telefony apod.). Nero 14 obsahuje zálohovací aplikaci Nero BackItUp, která pracuje na pozadí operačního systému a podle jednoduše provedeného nastavení průběžně zálohuje data. V této verzi je funkce navýšena o podporu pevných disků s kapacitou přes 2TB a ukládání záložních dat na disky připojené prostřednictvím vysokorychlostního rozhraní USB 3.0.

Novinky v programu Nero 14

Nová verze nabízí snadnější a rychlejší správu médií s optimalizovaným výkonem. Možnost využití cloudového úložiště, případně importu do nových formátů, které si můžete v této verzi zvolit. K větším novinkám patří funkce Nero Play to TV pro přímé streamování videí, hudby a prezentací na TV. Úprava videa je opravdu jednoduchá, stačí pouze přetáhnout do nového projektu a začít pracovat. Dostupný je také nový prohlížeč Nero MediaBrowser, který nabízí mnoho potřebných funkcí a nástrojů, které ve standardních prohlížečích určitě nenajdete. V rámci správce medií je možné snadno vytvářet a upravovat fotografické knihy, kalendáře apod. Mezi největší novinky patří každopádně nová aplikace, která zajišťuje rychlejší start systému a práci s nimi. Součástí balíčku jsou programy Nero Video, Nero MediaHome, Nero Burning ROM, Nero Recode, Nero Express a Nero RescueAgent.

Nero 14Nero 14

Hodnocení

Dle mého názoru se jedná o vypalovací program, který má u nás stále své místo a domnívám se, že tomu tak bude ještě hodně dlouho. Nabízí moderní a kvalitní funkce, které Vám pomohou při práci s videem. Kromě klasického vypalování u něj naleznete i různé aplikace pro práci s videem, jako je střih, úprava apod. V případě, že stále hledáte ten nejlepší, osobně Vám jej doporučuji a věřím, že s tímto programem budete naprosto spokojen. Osobně jej používám již několik let a doposud jsem s nim neměl žádné problémy. Aktualizace i ostatní věci jsou lehce dohledatelné a můžete si jej zdarma stahovat a pracovat s nimi. Kvalitní je také podpora samotného výrobce, nabízí perfektní diskuzi, kde se dozvíte všechny odpovědi na Vaše otázky, případně Vám vše samotně odzkouší a poradí, v čem může být problém a pokusí se jej následně vyřešit.

Moje hodnocení:  85 %

Výborný program

Výhody:

  • Perfektní diskuze
  • Zdarma aktualizace
  • Kvalitní a moderní programy

Nevýhody:

  • Vysoké hardwarové náklady

Článek Nero 14: Zvládá střih, streamování i pokročilé vypalování byl publikován 7. února 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...