Absolutní moderna v podání programu Pinnacle Studio 17

Sponzorované odkazy

Absolutní moderna v podání programu Pinnacle Studio 17

Chcete-li se v budoucnu věnovat práci s videem, případně střihem videa, tak Vám vřele doporučuji vyzkoušet aktuální verzi programu Pinnacle Studio 17, která nabízí více než 10× rychlejší vykreslování videa s podporou pro nejnovější formáty a novinky v oblasti zpracování. S podporou 4K Ultra HD video můžete vytvářet naprosto úžasné a moderní videa a následně s nimi jednoduše pracovat. Díky nejnovější funkci Live Screen Capture je možné v reálném čase zaznamenat vše, co se zrovna děje na monitoru. A to vše můžete ještě vyšperkovat novinkami v oblasti zvuku, respektive za pomocí funkce iZotope Music & Speech Cleaner.

Nová funkce Live Screen Capture a práce s videem

Ideální pro práci s videem v reálném čase. Svoji práci na obrazovce jednoduše nahrajte a následně přidejte do filmů, krátkého videa apod. Pro okamžité výsledky můžete přetáhnout vybrané funkce a prvky z knihovny do SmartMovie pro automatické vytvoření videí. Můžete také použít scénář pro jednoduché vytvoření návrhů a vizualizaci. Kdykoliv můžete přetáhnout různé efekty do časové osy a pracovat s nimi. Díky asi 10× rychlejšímu vykreslování je práce s programem velice jednoduchá a opravdu rychlá a efektivní.

Pinnacle Studio 17Pinnacle Studio 17

Knihovna pro rychlejší práce s videem

V této verzi můžeme nově najít moderní knihovnu, která nabízí veškeré prvky a ukázky, které jsme v minulosti použili. Z důvodu rychlejšího přístupu k datům byla tato knihovna hojně vylepšena. Přímo v této knihovně můžete pracovat s daty a upravovat je dle své libosti. Můžete využít funkce jako oříznutí fotografie, zoom a nebo vyvážení zvuku od ostatních šumů apod. V případě, že se Vám nepovede nějaký záběr, nemusíte zoufat, stačí vybrat správný nástroj a vše během pár chvil upravíte dle Vaši spokojenosti. Veškeré data, které se v knihovně nachází je možné bez problému exportovat a sdílet se svými přáteli.

Import a sdílení videa na internetu

Jakmile budete mít Vaše velkolepé dílo hotové, je možné jej sdílet s přáteli a rodinou přes sociální sítě Facebook, Youtube apod. V případě, že jste stále zastáncem disku, můžete využít možnosti vypálení videa na Blu-ray disk, případně na klasické DVD. Navíc, co v minulých verzích nebylo, je export výsledného videa do formátů DivX, MPEG-4 a FLV. Své výtvory je možné jednoduše importovat buďto automaticky, a nebo manuálně. Můžete přetáhnout data z videokamery, mobilního telefonu, případně nějakého dalšího rekordéru. Mimo jiné zvládá také import 3D videa.

Pinnacle Studio 17Pinnacle Studio 17

Cloudové prostředí

Pinnacle Studio Ultimate Vám zcela nově nabízí přístup do cloudového prostředí, takže máte své soubory vždy po ruce. Projektové balíčky Vám umožní sjednotit do jednoho balíčku všechny soubory, které se vztahují k danému filmu, takže budete mít u sebe všechny soubory, které potřebujete.

Podporované vstupní formáty

  • Video formáty: MVC, AVCHD, DV, HDV, AVI, MPEG-1/-2/-4, DivX , Flash, 3GP, WMV, DVD, QuickTime a DivX Plus MKV
  • Audio formáty: MP3, MPA, M4A, WAV, AMR, AC3, AAC, Vorbis a WMA
  • Grafické formáty: JPS, BMP, GIF, JPG, PCX, PSD, TGA, TIF, WMF, PNG a J2K

Hodnocení

Sháníte-li kvalitní nástroj pro práci s videem, je tento opravdu ten pravý. Nabízí nespočet kvalitních a moderních funkcí a efektů pro vytváření těch nejlepších videí a prezentací. S tímto programem budou Vaše výsledky opravdu bohaté a věřím, že oslníte všechny své přátelé. Doporučuji Vám Pinnacle Studio 17 alespoň vyzkoušet, a případně, že se Vám zalíbil, tak si jej můžete zakoupit a dostanete plnou verzi programu, která nabízí ještě další funkce a nástroje, které ve free verzi určitě nenajdete.

Moje hodnocení:  95 %

Výborný program

Výhody:

  • Česká lokalizace
  • Moderní a kvalitní funkce
  • Jednoduchá správa
  • Intuitivní prostředí pro práci s videem

Nevýhody:

  • Vysoké hardwarové nároky

Článek Absolutní moderna v podání programu Pinnacle Studio 17 byl publikován 27. března 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...