ACDSee 17: Klasika mezi správci fotografií

Sponzorované odkazy

ACDSee 17: Klasika mezi správci fotografií

Vlastníte několik alb, případně máte na počítači spoustu fotografií a už se v tom pomaličku ztrácíte? Nezoufejte a zkuste například program ACDSee 17, který disponuje množstvím speciálních efektů a přechodů, které vedou ještě k lepšímu zážitku při prohlížení svých fotografií. Vše můžete nahodit do alba a následně s nimi jednoduše nakládat a ukazovat jej svým přátelům.

Co je to ACDSee?

Jedná se o legendární program pro prohlížení, správu a úpravu fotografií. Pomůže Vám snadno organizovat jednotlivé fotografie a následně s nimi pracovat. Z oblíbených fotek můžete snadno vytvořit alba pro sdílení, nejrůznější prezentace, katalogy a dokonce jej můžete používat i jako spořič obrazovky. Díky podpoře nejpopulárnějších grafických formátů, budete moci pracovat se všemi Vašimi fotografiemi a různými klipy zcela jednoduše a vše z jednoho místa. Díky tomuto programu již nebudete potřebovat několik programů najednou, ale vše najdete pod jednou pokličkou.

Novinky ve verzi 17

Novinkou v této verzi je určitě možnost uložení fotografií a jejich alb přímo na Facebook. Rozhraní nabídce širokou škálu možností, které Vám zpříjemní a hlavně zrychlí práci s programem. Velice silnou stránkou programu je možnost editace fotografie. Tudíž s tímto můžete vytvářet nejrůznější efekty a přechody. Dále pak si můžete virtuálně projít například celou Vaši dovolenou a zavzpomínat na úžasné časy s rodinkou. Přináší ještě přehlednější uživatelské prostředí, které zjevně usnadňuje práci se samotným programem. Mezi další velké výhody programu patří rychlé až dá se říci extrémně rychlé procházení galerie bez nutnosti importu do nové knihovny. Vše se totiž dělá v reálném čase. Navíc k tomu dostanete několik možných filtrů jako například řazení podle názvu, data, velikosti apod. Jednotlivé obrázky, které naleznete v galerii si můžete snadno označit různými štítky, které budou znázorňovat Vámi vybrané filtry. Vše se dále pomocí tzv. klíčových slov.

ACDSee 17ACDSee 17

K dalším možnostem patří funkce vyhledávání. Můžete si vybrat ze dvou způsobů. Buďto použijete speciální panel pro vyhledávání Quick Search, a nebo můžete vyhledávat fotografie dle informací, které jsou ke každé fotce k dispozici. Pomocí technologie LCE ACDSee je možné vylepšovat osvětlení a kontrast jednotlivých fotografií. Zesvětlit, případně ztmavit je možné stiskem jediného tlačítka. Opravdu hračka a fotka obratem vypadá mnohem lépe! Veškeré informace je možné sdílet přes nejrůznější sociální sítě, případně můžete využívat cloudové úložiště od společnosti ACDSee.

ACDSee 17ACDSee 17

Závěrem

Opravdu se jedná o moderní správce fotografií a nejrůznějšího zvukového videa, případně jakéhokoliv souboru. Práce s programem je intuitivní, dá se říci až velice primitivní. Veškeré tlačítka a informace naleznete přímo v menu, tudíž není potřeba hledat v tomto programu nějaké složitosti. Sdílení dat přes webový cloud, případně přes sociální sítě už nikoho nepřekvapí a všichni tyto funkce již berou jako samozřejmost.

Moje hodnocení:  80 %

Výhody:

  • Intuitivní rozhraní
  • Moderní funkce
  • Žádné vysoké hardwarové nároky

Nevýhody:

  • Nenalezeno

Článek ACDSee 17: Klasika mezi správci fotografií byl publikován 21. dubna 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...