Výběr nejlepších programů na správu a úpravu fotek

Sponzorované odkazy

Výběr nejlepších programů na správu a úpravu fotek

Potřebujete poradit se správou a úpravou fotek na počítači? Nebaví Vás stále přemýšlet, jaký program zvolit na jednoduchou úpravu fotky, která Vám zabere jen pár minut? Doporučuji Vám vyzkoušet následující programy. Představujeme Vám moderní a dle mého názoru nejlepší program na trhu Adobe Photoshop, dále pak Zoner Photo Studio a GIMP. Myslím si, že se jedná o moderní programy, které přesně splní Vaše požadavky. A navíc jsou zcela zdarma, ale také je možnost zakoupení profesionální licence, která Vám některé další pluginy a možnosti programu nabídne.

Adobe Photoshop

Myslím si, že se jedná o naprosto nejlepší program na úpravu fotek na internetu. Nabízí nespočet kvalitních nástrojů a funkcí pro správu a úpravu fotografií. Představuje špičku mezi grafickými editory, nabízí všechny dovednosti pro pokročilejší uživatele, ale může jej využívat i naprostý začátečník. V případě, že Vám nebude stačit základní verze programu, můžete si zakoupit další licence, které Vám zpřístupní další možnosti a funkce tohoto skvělého grafického programu.

Adobe PhotoshopAdobe Photoshop

Moje hodnocení:  95 %

Zoner Photo Studio

Zoner Photo Studio je velice populární program hlavně v České republice a na Slovensku. Mezi jeho hlavní přednosti patří intuitivní a uživatelsky pěkné prostřední pro snadnou editaci fotky. Na obsluhu je program naprosto ideální volba, nabízí se ze začátku zcela zdarma. Pokud Vám to nebude stačit, je možné dokoupit další licenci, která Vám otevře vrátka do všech nejtajnějších koutů tohoto moderního programu. Naleznete zde veškeré nástroje pro úpravu a správu fotografií. Ovládání programu je taktéž velice jednoduché, můžete dokonce používat i klávesové zkratky a dotykové ovládání, což Vám práci s programem ještě více zrychlí. Nezbytnou součástí programu je samozřejmě i české menu.

Zoner Photo StudioZoner Photo Studio

Moje hodnocení: 85 %

GIMP

Pokud Vás ani jeden z výše uvedených programů nezaujme, tak pak GIMP je pro Vás jasná volba. Jeho hlavní dominantou jsou pokročilé funkce, které může grafický editor nabízet. Díky moderním nástrojům osloví tento program spíše ty pokročilejší uživatele, neboť začátečníci mohou ze začátku malinko tápat. Pokud se dostanete do této situace, tak Vám doporučuji prolistovat internet, kde naleznete nespočet různých trailerů a nápověd, jak efektivně s tímto programem pracovat.

GIMPGIMP

Moje hodnocení:  90 %

Na závěr

Osobně Vám doporučuji nejprve všechny programy pečlivě vyzkoušet, a pak se až rozhodnout, který bude pro Vás nejlepší volba. Pokud můžu mluvit za sebe, tak pro mě je jasná volba – program Adobe Photoshop, který dle mého názoru nabízí ty úplně nejlepší funkce, které můžete na internetu najít. Každá tato aplikace nabízí různé možnosti využití, od začátečnických až po úplně profesionální nástroje, které využije opravdu sporadicky. Samotné programy si můžete stáhnout z odkazů, které naleznete vždy pod jednotlivými články. Neváhejte a vyzkoušejte!

Článek Výběr nejlepších programů na správu a úpravu fotek byl publikován 21. května 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...