Pronájem tiskáren a kopírek

Pronájem tiskáren a kopírek

Komerční sdělení:

Stále oblíbenější službou začíná být pronájem tiskáren a kopírek, která přináší mnohým firmám a kancelářím dosud nepoznané výhody.

Elektronika ztrácí rychle na své hodnotě

Kancelářská elektronika stárne a ztrácí na hodnotě stejně rychle, jako jakékoliv jiné spotřebiče. U kancelářské techniky máte však možnost vypůjčit si požadované přístroje na dobu nezbytně nutnou, a poté je zas vrátit bez toho, že byste museli přihlížet tomu, jak chřadnou a ztrácí hodnotu.

Mnoho lidí dává přednost vlastnictví před pronájmem. Pronájem kopírek, tiskáren a další kancelářské elektroniky může být výhodné po ekonomické stránce i z hlediska pohodlí a servisu.

Pro koho je pronájem tiskáren a kopírek vhodný

Služby pronájmu tiskáren nebo kopírek může využít jakýkoliv zájemce. Existují však situace, kdy je pronájem tiskárny nebo kopírky jediným přijatelným řešením:

1. Dočasné zařízení do kanceláře

Zařizujete pro svoji firmu kancelář a nové kopírky a tiskárny zatím nehodláte nakupovat? Pak se vám vyplatí využít služby pronájmu tiskáren a kopírek, která není tak závazná a svazující jako nakoupení nové elektroniky. Pronajmout si můžete moderní přístroje, které si na vlastní kůži vyzkoušíte a zjistíte, zda vám zařízení vyhovuje či nikoliv. Doba pronájmu je individuální a odvíjí se od domluvy s pronajímatelem.

2. Nevíte si rady s výběrem přístrojů

Na trh se dostávají stále nové modely tiskáren a kopírek. Které budou pro vás ty pravé? Při pronájmu tiskáren a kopírek se můžete spolehnout nejen na poradenství, ale také na svoji osobní zkušenost. Kancelářskou elektroniku si vyzkoušíte při běžném provozu přímo u sebe v kanceláři a nejlépe tak zjistíte, zda se do vybraných spotřebičů skutečně vyplatí investovat.

3. Nemáte finanční prostředky na nákup nových spotřebičů

Pokud vás limituje finanční stránka, pak je pro vás pronájem tiskáren a kopírek optimálním řešením. Pronajaté přístroje můžete využívat dle libosti a zaplatíte jen částku za měsíční pronájem, která je v porovnání s pořizovací cenou elektroniky zanedbatelná. Další výhodou proč zvolit pronájem tiskáren a kopírek je možnost po nějaké době užívání přístroje odkoupit za zlomkovou cenu, než byste je jinak pořídili.

Jakou kancelářskou elektroniku lze pronajmout?

  • Multifunkční A3 kopírky
  • Multifunkční A4 tiskárny
  • Laserové tiskárny určené pro profesionální použití

Jak probíhá pronájem tiskáren a kopírek?

Pronájem tiskáren a kopírek obvykle začíná tím, že si z nabídky pronajímatele vyberete přístroje, které si chcete pronajmout. Seriózní pronajímatel vám přístroje přiveze na určené místo a zapojí.

Někteří pronajímatelé požadují předem uhradit zálohu za pronájem. Kancelářskou elektroniku poté využíváte po dobu, kterou jste si dohodli. Většinou není problém v případě zájmu pronájem prodloužit.

Jako součást komplexního servisu poskytují někteří pronajímatelé další služby, například technický servis a dodávku spotřebního materiálu. Pokud se vám tiskárna nebo kopírka osvědčí, může vám pronajímatel nabídnout možnost jejího odkupu.

Výhody pronájmu tiskáren a kopírek

  • Žádné velké počáteční náklady, jako při koupi
  • Poradenství a technická podpora
  • Libovolná doba pronájmu
  • Možnost využití servisu při poruchách zdarma
  • Žádné ztráty při opotřebení přístroje
  • Možnost sjednat dodávku spotřebního materiálu
  • Možnost odkupu za výhodnou cenu

Článek Pronájem tiskáren a kopírek byl publikován 13. května 2014 v 14.45 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...