PDF Editor - V jednoduchosti je krása!

Sponzorované odkazy

PDF Editor - V jednoduchosti je krása!

Chodí Vám často dokumenty ve formátu PDF? Po přečtení zjistíte, že je potřeba něco opravit. V tuto chvíli nastává problém, protože nevíte, jak to vlastně upravit! Nevadí, nainstalujte si program PDF Editor, který tyto problémy nadobro ukončí. Práce s programem na naprosto jednoduchá a zvládne ji i začínající uživatel počítače. Pokud si jej chcete nainstalovat, zbystřete, přečtěte si pár zajímavostí a jdeme na to.

Co je PDF Editor?

Jedná se o editační program, který zvládá úpravu PDF dokumentů nebo také souborů. Umožňuje Vám rychle a snadno vkládat různé texty do dokumentu, aniž byste jej nějakým způsobem poškodili. To samé můžete udělat s importem obrázků a nejrůznějších grafů apod. Jednotlivé prvky můžete mazat, editovat a nebo vkládat. Mimo jiné program PDF Editor nabízí celkem 11 nástrojů, se kterými můžete v tomto programu pracovat.

PDF EditorPDF Editor

Jaké nástroje vlastně nabízí?

Nabízí různou editaci textu, zoom dokumentu, dále můžete vkládat prázdné řádky do textu a nebo text jednoduše podtrhávat. Kromě práce s textem podporuje také vložení obrázků, grafů a odkazů na internetové stránky. Libovolně máte možnost taktéž změnit vzhled a velikost stránky, kterou zrovna editujete. A novinka, program zvládá pracovat s dokumenty, které jsou chráněny heslem a nebo různým typem kódování. Jednotlivých nástrojů nabízí opravdu hodně, a proto Vám doporučuji všechny ručně projít a vyzkoušet si jejich funkčnost.

Novinky

Mezi hlavní novinky programu patří rychlejší vyhledávání nástroje, se kterým zrovna potřebujete pracovat. Dále se pak můžeme nově setkat s automatickým přetékáním odstavců, kdy tuto úpravu program udělá za Vás a již se nemusíte s tímto zabývat a přemýšlet, kde jste proboha udělali chybu. A jako poslední novinku si můžeme představit nový způsob vyhledávání textu a jeho následné nahrazení jen za pár kliknutí. Stačí vybrat slovo, nebo frázi a dáte upravit. Následně se tato úprava projeví v celém dokumentu.

Na závěr

Abych Vám řekl pravdu, tak s tímto programem se setkávám naprosto běžně. Denně se dostávám do situace, kdy je potřeba upravit část textu a nebo vložit obrázek do PDF dokumentu. Pokud i Vy máte tyto problémy, zkuste si jej nainstalovat a myslím si, že máte ušetřeno pár dalších chvil, které můžete využít i jinak, než stále pracovat na počítači.

Moje hodnocení:  75 %

Výhody:

  • Snadná a rychlá úprava PDF
  • Česká lokalizace
  • Intuitivní ovládání

Nevýhody:

  • Cena plné verze

Článek PDF Editor - V jednoduchosti je krása! byl publikován 22. srpna 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...