Ashampoo Photo Commander: Správa digitálních fotografií

Sponzorované odkazy

Ashampoo Photo Commander: Správa digitálních fotografií

Na internetu se nachází nespočet programů, které jsou zdarma, nabízející práci a správu fotografií, jejich úpravu, editaci apod. Myslím si, že každý z Vás s nějakým tímto programem má své zkušenosti, ale i tak bych Vám tento rád představil a třeba jej vyměníte. A proč bych to měl udělat? Ashampoo Photo Commander nezatěžuje hardware počítače, není placený, nabízí mnoho zajímavých funkcí a nástrojů, intuitivní rozhraní je základ a navíc na fóru Vám mohou poradit, pokud budete mít nějaký problém.

Co je Ashampoo Photo Commander?

Jedná se o velice kompaktní nástroj pro správu digitálních fotografií, jejich editaci, grafickou správu fotek, možnou archivaci dat apod. Všechny je sloučeno do moderního uživatelského prostředí, které nabízí nespočet funkcí a nástrojů, které využijete při práci s programem. Navíc v tomto programu můžete vytvářet jednotlivé animace, prezentace a vše krásně vypalovat na média. Prostě tech funkcí je opravdu hodně a myslím si, že každý z nás si v tom něco najde, co se mu bude nejvíce hodit a bude jej častěji používat. A co je hlavní výhodou programu? Je zcela zdarma, tudíž volně stažitelný bez jakéhokoliv postihu!

Ashampoo Photo CommanderAshampoo Photo Commander

Vlastnosti

Práce s programem nabízí opravdu hodně funkcí, mimo jiné práci s digitálními fotografiemi. Jednotlivé fotky můžete třídit dle základních kritérií jako jméno, typ souboru apod. Můžete si vytvářet virtuální alba, kde si budete jednotlivé fotky ukládat. V albech můžete snadno procházet, vyhledávat snímky podle názvu, velikosti apod. Všechny výsledné snímky můžete tisknout, ukládat na disk a nebo jej vypalovat přímo na médium.

Na závěr

Pokud občas pracujete s grafikou a nebo videem, doporučuji Vám používat tento program. Není potřeba žádné registrace, ani placení licence. Vše co začátečník při práci s videem potřebuje, tak tady najde a ještě něco navíc. Zkuste si jej nainstalovat a následně vyzkoušet. Myslím si, že Vás příjemně překvapí a třeba si jej zamilujete a budete jej využívat mnohem více. Osobně jsem ho měl v počítači, ale jelikož se grafice věnují více než amatérsky, tak jsem musel přejít na silnější program. Opravdu zajímavý program pro začátečníka!

Moje hodnocení:  80 %

Výhody:

  • zdarma program
  • mnoho funkcí
  • zajímavé grafické zpracování
  • jednoduché prostředí

Nevýhody:

  • nenabízí tolik funkcí jako placený program

Článek Ashampoo Photo Commander: Správa digitálních fotografií byl publikován 22. října 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...