CorelDraw Home & Student Suite X7: Ideální pro studenty!

Sponzorované odkazy

CorelDraw Home & Student Suite X7: Ideální pro studenty!

Pracujete s grafikou, ale stále jste nenašel ten správný program? Na trhu se nachází nespočet kvalitních programů, ale pouze jeden nabízí komplexní práci s grafikou. Jedná se o nejnovější verzi programu CorelDRAW Home & Student Suite X7, která obsahuje snad veškeré funkce a nástroje, které budete potřebovat při práci s grafikou, různými ilustracemi, webovou grafikou a nebo jen editací fotek.

Co je CorelDRAW Home & Student Suite X7?

Zatím jsme si v krátkosti řekli, co je tento program zač a co vlastně umí. Ale jaké jsou jeho hlavní přednosti? Co vše dokáže vytvořit? Pokud nepatříte ke zkušeným grafikům, tak můžete využít předinstalované šablony, které slouží pro rychlejší orientaci a seznámení se s programem. Součástí této verze jsou také kvalitní fotografie, které jsou defaultně uloženy a se kterými můžete zkoušet všechny nástroje. Fotografie můžete snadno upravovat, vytvářet různé stíny, dále pak vytvářet nejrůznější letáky, reklamy, loga a podobné grafické materiály, které můžete následně dále propagovat. Mimo jiné zde naleznete nejrůznější speciální efekty, ukázky videa a lahůdka nakonec. Samozřejmě zde můžete veškerý obsah sdílet na internetu prostřednictvím vestavěného cloudového úložiště.

CorelDraw Home & Student Suite X7CorelDraw Home & Student Suite X7

Jaké jsou výhody programu?

CorelDRAW Graphics Home & Student Suite X7 nabízí profesionální grafický program pro studenty a domácí uživatele. Taktéž umožňuje až 3 instalace programu na jednu domácnost. Dík této verzi je možné pracovat s vektorovými ilustracemi, úpravou fotografií, tvorbou a následnou správou kompletního grafického návrhu. Můžete vytvářet profesionální návrhy na té nejvyšší úrovni! Mimo jiné zde naleznete pokročilé nástroje pro úpravu fotografií a nejrůznější efekty, které je možné při práci využít. Můžete si vybrat s řady retuší, různých maleb a vše exportovat do souboru, který si předtím zvolíte. Taktéž podporuje RAW soubory.

Závěrem

Domnívám se, že se jedná o jeden z nejlepších programů na tvorby grafiky na trhu. Nabízí kompletní řešení, tudíž není potřeba instalace dalšího programu ani nic podobného. Vše potřebné naleznete v této jediné verzi, která byla vytvořena jak pro profesionály, tak pro běžné uživatele internetu. Navíc je celý program v češtině, takže odpadá problém s jazykovou mutací. Neváhejte a vyzkoušejte alespoň free verzi, která nabízí stejné funkce jako placená, jen je omezena časem.

Moje hodnocení:  80 %

Článek CorelDraw Home & Student Suite X7: Ideální pro studenty! byl publikován 17. listopadu 2014 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (3).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...