Chcete ušetřit za tisk a kopírování? Máme pro Vás řešení – pronájem tiskáren!

Chcete ušetřit za tisk a kopírování? Máme pro Vás řešení – pronájem tiskáren!

Tiskárny, kopírky a skenery se staly naprosto samozřejmou součástí mnoha firem a kanceláří a ve spoustě profesí se bez nich jejich pracovníci neobejdou. Opravdu kvalitní tiskárna ale není zrovna levnou záležitostí a to samé platí i pro kopírky, skenery a další zařízení, nemluvě o ceně papírů a dalších materiálů. Pro spoustu firem jsou tyto náklady hodně vysoké, přitom existuje výhodné řešení, díky němuž mohou za tyto služby výrazně ušetřit. Některé společnosti totiž nabízejí pronájem tiskáren, který nejen že uspoří značnou částku, ale zároveň zahrnuje i servis, poradenství a další služby.

Pronájem tiskáren se vyplatí

Pronajmout si tiskárnu přináší celou řadu výhod, které ocení jak velké společnosti, kde je potřeba velké množství těchto zařízení, tak i malé firmy, kde používají třeba jen jednu tiskárnu. Největší předností pronájmu je jeho výhodná cena, která znamená podstatnou úsporu nákladů na tisk. Další výhodou je profesionální servis, který je již zahrnut v ceně – pokud by došlo k poruše tiskárny, automaticky Vám ji pronajímatel opraví a nemusíte za servis nic platit. V neposlední řadě je kladem této služby i odborné poradenství – firma, která Vám tiskárnu pronajme, Vám poradí s výběrem vhodného typu a doporučí takové zařízení, které pro vás bude ideální s ohledem na Vaše potřeby.

Multifunkční zařízení 3 v 1

Pronájem tiskáren neznamená jen samostatné obyčejné tiskárny, ale samozřejmou součástí jsou i další funkce, jako je např. kopírování nebo skenování. V nabídce tak najdete kvalitní a moderní multifunkční zařízení, u nichž máte tiskárnu, kopírku i skener pěkně v jednom a nemusíte mít několik samostatných přístrojů. Jedním z předních poskytovatelů této služby je společnost Tomados, která nabízí široký výběr špičkových zařízení značky Konica Minolta.

Kvalita, spolehlivost a profesionalita

Společnost Tomados s.r.o. patří na českém trhu mezi nejvýznamnější firmy v oblasti tisku a pronájmu tiskáren. O jejích kvalitách svědčí mimo jiné fakt, že se tisku věnují už od roku 1992 a mají tedy bohaté zkušenosti s různými typy tiskáren a různých multifunkčních zařízení. Součástí jejich týmu jsou pouze zkušení a profesionální pracovníci, kteří Vám rádi poradí s výběrem vhodné tiskárny a v případě potřeby je zajištěn i rychlý servis. Na společnost Tomados se tak můžete na 100% spolehnout a ušetřit si tak nejen peníze, ale i starosti v situaci, kdy např. dojde k poruše.

Kontaktní údaje společnosti Tomados

Zaujala Vás tato nabídka a máte o pronájem tiskáren zájem? Nebo by Vás zajímaly bližší informace? Sídlo firmy se nachází v Praze 8 na adrese Vítkova 189/17. Více informací a podrobností nejen o pronájmu tiskáren, ale i o dalších samostatných službách, jako je kopírování, tisk, skenování či servis naleznete na webových stránkách tomados.cz

Článek Chcete ušetřit za tisk a kopírování? Máme pro Vás řešení – pronájem tiskáren! byl publikován 7. ledna 2016 v 01.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...