Bezdrátové špunty Bose Sleepbuds - Zajistí klidný a nerušený spánek

Sponzorované odkazy

Bezdrátové špunty Bose Sleepbuds - Zajistí klidný a nerušený spánek

Společnost BOSE, která se zaměřuje na tvorbu audiosystémy, představila svojí novou technologii a zařízení pro klidný a nerušený spánek oproštěný od rušení vnějšími vlivy. Nová technologie „Noise masking“, je založena na psychologii člověka, čímž má dopomoci eliminovat rušivé zvuky a navodit daleko příjemnější zvuky, bližší lidské psychice. Tyto nové bezdrátové špunty do uší neslouží jen k odhlučnění okolních zvuků, ale mohou napomoci i lidem s poruchami spánku.

Jednoduché uložení do pěkného pouzdraJednoduché uložení do pěkného pouzdra

První část špuntů má zajistit dokonalé odhlučnění okolních zvuků a druhá část pouští do uší příjemnější zvuky, které mají lidskou psychiku uvolnit a zahnat myšlenky, které nás nenechají spát. Aktuálně je k dispozici deset druhů zvuků jemné šustění listí, praskání táborového ohně, večerní serenádu cvrčků nebo vlnění moře a další.

Jaký zvuk je pro vás ten nejpříjemnější?Jaký zvuk je pro vás ten nejpříjemnější?

Další výhodou je malá velikost špuntů. Svojí velikostí nejsou větší než běžné špunty z lékárny. Špunty se chlubí i velkou výdrží baterie, kdy příjemné zvuky můžeme poslouchat až šestnáct hodin, což vydrží po celou dobu spánku i pro ty největší spáče. Nemusíte se bát, že kvůli elektronickým špuntům zaspíte, jelikož jsou vybaveny budíkem, který má za úkol uživatele pomalu probudit a k vypnutí budíku dojde až po složení špuntů do pouzdra. Jediné co je odrazující od této technologické novinky je vysoká pořizovací cena, kdy cenovka pro český trh je stanovena na 6 990 Kč, ale pokud budou špunty fungovat, jak slibuje výrobce tak to stojí za uváženou. Pokud budeme mít možnost špunty vyzkoušet, tak se s vámi rozhodně o naše vlastní zkušenosti rádi podělíme.

Článek Bezdrátové špunty Bose Sleepbuds - Zajistí klidný a nerušený spánek byl publikován 25. října 2018 v 05.00 v rubrice Technologie. Autorem článku je Matěj Pejsar. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...