Rexx - Nová ergonomická myš od společnosti Trust Gaming

Sponzorované odkazy

Rexx - Nová ergonomická myš od společnosti Trust Gaming

Nedávno jsme vám představili ergonomickou klávesnici, která nás zaujala. Nyní vám přinášíme informace o další novince ze stejného soudku, která jistě rovněž nezklame. Společnost Trust Gaming chystá novou herní myš, jakou svět neviděl.

Přivítejte Rexxe!

Vertikální herní myš umožňuje správnou polohu ramene a zápěstí při manipulaci s počítačovou myší. Společnost Trust Gaming myslela právě na zmíněné pohodlí, které ocení hlavně hráči, kteří dokáží hrát i celou noc. Vertikální uspořádání myši je ergonomické a zabraňuje namáhání ruky a ramen tak, že uvede vlastně celou paži i zápěstí do přirozené polohy, čímž se svaly v ruce uvolní.

Rexx kromě hezkého vzhledu nabízí také pohodlné držení.Rexx kromě hezkého vzhledu nabízí také pohodlné držení.

Myš se zapojuje klasicky USB portem a je vybavena také optickým herním senzorem Pixart PMW3325DB a přesným ovládáním s DPI až 10 000 bodů. Na myši je možné nastavit až 6 programovatelných tlačítek podle požadavků hráče. Dobrá zpráva je, že tuto myš již můžete zakoupit i na českém trhu a její cena je celkem příznivá. Její zakoupení vás vyjde zhruba na 999 Kč.

Článek Rexx - Nová ergonomická myš od společnosti Trust Gaming byl publikován 16. prosince 2018 v 17.15 v rubrice Technologie. Autorem článku je Nicol Krausová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...