Co nám přinese iPhone v roce 2020?

Co nám přinese iPhone v roce 2020?

Apple pro nás v příštích letech připravil pár novinek. Pokud ale chcete kvalitní telefon za slušnou cenu, sáhněte třeba po iPhonu 7.

Americký technologický gigant zřejmě už příští měsíc, tedy v září 2019, představí nové modely iPhonů – iPhone 11. Nadšenci nových technologií už netrpělivě čekají, s jakými novinkami se Apple vytasí tentokrát. I když se ještě ani neví, jak bude iPhone 11 vypadat, oborové magazíny a různí analytici se už dokonce předbíhají v zaručených informacích o tom, jaké vlastnosti bude mít další řada telefonů, tedy iPhone 12, který by měl světlo světa spatřit až v roku 2020.

Jak bude vypadat iPhone 12?

Už delší dobu se spekuluje o tom, že iPhone 12 bude mít 5G konektivitu. Fantastickou novinkou pro milovníky her ale je informace, že v roce 2020 má Apple představit telefon s herní obrazovkou. V tomto směru zatím iPhone za jinými značkami trochu pokulhával. Obrazovka by tak údajně měla mít 120Hz OLED displej.

Milovníci jednoduché čistého dizajnu, který nám Apple dlouhodobě servíruje, jistě zajásají nad tím, že si Apple v tomto měsíci nechal patentovat technologii, díky níž by se nové modely do dvou let mohly zbavit, pro někoho rušivého, horního výřezu na kameru. V roce 2020 by se měl výřez radikálně zmenšit a v roce 2021 by měl zcela zmiznout. Nová technologie by měla být schopná propouštět světlo skrz displej. TrueDepth kamera by tak mohla klidně fungovat pod ním, aniž by byla vidět.

IPhone 7 sce spatřil světlo světa už v roce 2016, ale pokud nepotřebujete převratné novinky, jeho koupě se vyplatí i dnes. Zdroj: Pixabay.comIPhone 7 sce spatřil světlo světa už v roce 2016, ale pokud nepotřebujete převratné novinky, jeho koupě se vyplatí i dnes. Zdroj: Pixabay.com

Stále se dají sehnat starší modely, jako iPhone 7, i kryty na ně.

Zda se tyto předpovědi naplní si musíme ještě aspoň rok počkat. Pokud však nepotřebujete nejnovější technologie a stačí vám kvalitní telefon za rozumnou cenu, klidně sáhněte po starším modelu iPhonu. Předpokládá se totiž, že i letošní model iPhone 11, bude docela drahý, a to i jeho levnější verze. Proto klidně investujte, například do iPhonu 7, který lidé stále oceňují díky jeho kovovým zádům, nadčasovému dizajnu a kvalitnímu zpracování. 32 GB velikost seženete už od necelých 9 000 Kč. Kromě toho je voděodolný a prachuvzdorný, takže je skvělým parťákem třeba na cesty a na sport. I přesto, že jde o starší model, nezapomeňte na obal. Kryt na iPhone 7 vám vaší investici ochrání. Jde o kryty, které jsou ještě běžně k dostání v kamenných i online obchodech, stačí si jen vybrat.

Článek Co nám přinese iPhone v roce 2020? byl publikován 25. srpna 2019 v 10.15 v rubrice Technologie. Autorem článku je Zuzana Kapustová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...