Vytvořte si dárkový poukaz online

Vytvořte si dárkový poukaz online

Jedním z oblíbených vánočních dárků jsou poukazy. Poukazy na masáž, na nákup v obchodě, na adrenalinový zážitek. Ve formě poukazu se dá nabídnout produkt i služba, proto byste je svým zákazníkům měli nabízet i vy. Není na tom nic složitého.

Online poukazyOnline poukazy

Dárkový poukaz je skvělou příležitostí na dárek, pokud vlastně nevíte, co přesně byste měli člověku dát. S poukazem se z toho tak trochu vyvléknete – obdarovaný si pak dárek sám vybere.

Poukazy přitom mohou nabízet jak kamenné obchody, tak firmy, které provozují jenom webové stránky nebo e-shop.

Vytvořit dárkový poukaz je naprosto snadné

Jak vytvořit poukaz na vaše služby či výrobky? Není na tom nic náročného. Zvládnete to kompletně online a sami. Ať už máte, nebo nemáte vlastní e-shop, není vůbec nutné poukazy nijak integrovat do něj. Vytvoříte si je nezávisle a zákazníky pouze odkážete na webovou adresu, kde je mohou zakoupit.

Zákazník si koupí dárkový poukaz online a ten mu pak přijde přímo do e-mailové schránky. Vy můžete přitom spravovat všechny poukazy na jednom místě. Aktivujete je, deaktivujete a také uplatňujete. Celý systém je vlastně už připravený.

Začněte nabízet dárkové poukazy už o letošních Vánocích

Podnikáte? Vytvořte si i vy svůj dárkový poukaz online. Respektive poukazy. Za připravený systém na iPoukaz.cz platíte měsíční paušální částku a je pouze na vás, kolik poukazů použijete. Můžete vytvářet časově omezené i neomezené poukazy a prodávat je na webové adrese.

Práci se systémem vám vysvětlí přímo specialisté. Dodáte podklady a oni připraví vše potřebné. Vy tady nejste od toho, abyste se zabývali takovými činnostmi, věnujte se primárně svému podnikání. Jelikož je systém již vytvořený, stačí ho jen upravit na míru a nastavit vašim požadavkům. Vše je velmi rychlé, poukazy budete moci brzy nabídnout zákazníkům. Jistě je před Vánocemi ocení.

Článek Vytvořte si dárkový poukaz online byl publikován 5. prosince 2021 v 08.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...