Email Academy Premium - Vyplatí se investovat?

Tagy:  Email Academy Premium ano či ne?, Email Academy Premium placená verze, jak mít úspěšné podnikání, vydělávejte přes internet, jak vydělat přes internet,

Email Academy Premium - Vyplatí se investovat?

Je to pár dní, co jsme vás seznámili s Email Academy Premium, nanejvýš zajímavým projektem Davida Kirše. Pokud jste článek ještě nečetli, doporučujeme ihned přejít zde. Zatímco Email Academy Premium zdarma pomalu končí, placená verze naopak teprve začíná.

LogoLogo

Úvodem

Díky projektu Email Academy Premium jsme mohli shlédnout tři skutečně zajímavá a poučná videa a to zcela zdarma. Přestože jsme se z nich dozvěděli spoustu užitečných informací, sloužily spíše jako ochutnávka velkého projektu, do kterého je nyní snadné se zapojit a možná tak revolučně změnit své podnikání, svůj život.

Ukázka z třetího videa zdarmaUkázka z třetího videa zdarma

Náplň kurzu

Již třetí ročník Email Academy přináší osmi týdenní intenzivní výuku, která se skládá z osmi dílčích kroků, takže v každém týdnu se naučíme jeden z následujících principů. 1. Stavění strategie 2. Vytvořit kvalitní obsah 3. Budování databáze kontaktů 4. Tvorba e-mailu 5. Rozesílání e-mailů 6. Vyhodnocení e-mailů 7. Automatizace 8. Vytvoření komunikační mapy. Jako velký bonus pak získáme devátý modul, jehož náplň je však dosud utajená – jedná se o jakési překvapení.

Některé reakce na Email Academy PremiumNěkteré reakce na Email Academy Premium

V kurzu se tedy naučíme, jak být ve svém podnikání skutečně produktivní, abychom nemuseli investovat zbytečně velké peníze do záležitostí, které mají zcela minimální vliv na náš úspěch. Také se dozvíme mnoho o budování vlastní široké klientely, která bude hezky registrována v obsáhlé databázi. Důležité je také dodržování zákonů, týkajících se emailů. Jak být v souladu s příslušnými předpisy a vyhnout se tak zbytečným žalobám. K tomu všemu získáváme již nyní zcela zdarma e-book s názvem Miliónový plán. V této dvaceti-čtyř stránkové publikaci se v šesti fázích dozvíme, jaké konkrétní kroky dovedly Davida Kirše k jeho ohromném úspěchu v podnikání, což zapříčinilo zvýšení celkového obratu.

Ebook milionovy plánEbook milionovy plán

Webinář

Pro ty z vás, kteří ještě neví, co to webinář vlastně je máme jednoduchou definici. Je to zkrátka online přenos prostřednictvím internetu. Díky Email Academy jsme zváni na webinář Podnikatelé v akci, který se koná 24.3.2012 v 17­.00. Přihlásit se můžete zde. Pozor! Počet míst je omezený, tak se svou registrací zbytečně neotálejte.

Přihlášení do webinářePřihlášení do webináře

Závěrem

Co tedy povědět o Email Academy Premium? Je to zajisté velmi zajímavý online kurz, který má již nyní (a nejen) na internetu obrovský ohlas. Zda se vrhnete i do placené části kurzu je samozřejmě vaše volba. Jen si dejte pozor, aby jste nepřišli o neopakovatelnou šanci změnit své podnikání a dosáhnout neskutečného zisku. Nezískáte totiž jen peníze, ale především také čas důležitý čas. Otázkou tedy je, zda neabsolvovat Email Academy Premium už jen pro naše nejbližší, kterým se pak díky zautomatizování podnikání můžeme stále věnovat.

Pokud váháte, tak Vám jen prozradím, že kurz obsahuje bonusy převyšují částku 200 tisíc.

PS: David Kirš plánuje těm, co se rozhodnou vstoupit do EmailAcademy Premium, nechat náskok před konkurencí minimálně jeden rok a kurz nechat před veřejností uzavřen. Chcete se naučit strategicky využívat email marketing nebo tuto výhodu necháte Vaší konkurenci? Podívejte se na poslední video a pak se rozhodněte:

Podívejte se na video s předstihem už teď >>

Článek Email Academy Premium - Vyplatí se investovat? byl publikován 22. března 2013 v 18.45 v rubrice Internet. Autorem článku je Daniel Hlas. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...