Zabezpečení počítače s McAfee Internet Security Suite 2013

Tagy:  McAfee Internet Security Suite 2012, ochrana počítače, ochrana pc, zabezpečení počítače, antivirus, antivir, virus, vir, zabezpečení pc

Sponzorované odkazy

Zabezpečení počítače s McAfee Internet Security Suite 2013

Máte problémy s počítačovými viry? Nevíte, jak pomoci a nechce se vám platit velké peníze za předražené počítačové programy? Vyzkoušejte aplikaci McAfee Internet Security Suite 2013, který nabízí širokou škálu funkcí a nástrojů, které napomáhají zbavit se nežádoucích reklam, spamů, počítačových virů, ale také třeba malware apod. V následujícím článku si jednotlivé funkce a novinky představíme a následně uvidíte, že se jedná o opravdu univerzální program, který můžete vyzkoušet. S programem nemůžete vůbec nic ztratit, ale pouze získat a to bezpečí vašich soukromých dat!

Co je McAfee Internet Security Suite 2013?

McAfee Internet Security Suite 2013 je komplexní a 100% pracující bezpečnostní ochrana proti počítačovým virům, internetovému malwaru. Účinně spravuje ochranu firewall, filtry nevyžádané pošty, ale také nabízí rodičovskou kontrolu a navíc automatickou zálohu do bezpečného úložiště na internetu.

Jaké nové funkce nabízí?

K hlavním novinkám patří skenování počítače s vysokým výkonem a výsledným efektem odstranění virů. Jedná se o modul, který obsahuje databázi nejnovějších virů a tím pádem chrání váš počítač v reálném čase. Dále v této verzi můžeme najít skener nezranitelnosti, což zajišťuje chybějící aktualizace a poté vám doporučí úkoly, které je dobré provést k větší bezpečnosti počítače. K vedlejším a menším novinkám programu patří změna úvodní obrazovky, která byla navržena výhradně pro správu na tabletu nebo jakéhokoliv dotykového zařízení. Hlavním nástrojem této verze je bezesporu ochrana proti škodlivým reklamám a automaticky se otevíracím oknům, které Vás otravují při každodenní práci. Aplikace McAfee automaticky blokuje podezřelé a škodlivé reklamy a okna, které na vás začnou při surfování na internetu vyskakovat.

Mimo hlavních novinek se programu také dostalo nejrůznějšího vylepšení a to v podobě bezpečnějšího vyhledávání a nakupování na internetových stránkách a hlavně ve vyhledávačích. Díky této funkci budeme už předem vědět, zda se jedná o zabezpečenou stránku a nebo se na webu nachází virus. Nově najdete nejrůznější databáze o aktuálních virech, zprávách o bezpečnosti programu a zjištění přítomných problémů na počítači. Blokování nevyžádané pošty a nebo Antispam se také dočkal vylepšení a to v podobě nové technologie, která zajišťuje, že do emailové schránky dorazí opravdu jen ty bezpečné emaily a nikoliv virové spamy apod. A teď něco pro vaše děti! Upgradu se také dočkala rodičovská kontrola, která nově nabízí nástroje a funkce, které si můžete spravovat úplně sami a tím pádem internetu říci, na jaké stránky můžete a nemůžete koukat.

Obrázek I. – McAfee Internet Security Suite 2013Obrázek I. – McAfee Internet Security Suite 2013

Hodnocení programu

Jedná se o univerzální antivirus, který bezpečně a účinně zabezpečí váš počítač a to vše zcela zdarma. K hlavním výhodám bych řadil rodičovskou kontrolu, vylepšený Antispam a mnoho dalších nových funkcí, které mají jediný úkol, 100% zabezpečit váš počítač z důvodu kybernetických útoků! Opravdu, nenechávejte počítač bez dozoru a vyzkoušejte program McAfee Internet Security Suite 2013. Nezklame vás!

Moje hodnocení:  70 %

Výhody:

  • Mnoho nových funkcí a nástrojů
  • Česká lokalizace

Nevýhody:

  • Nedokáže konkurovat placeným programům jako Avast, AVG, NOD
  • Cena

Článek Zabezpečení počítače s McAfee Internet Security Suite 2013 byl publikován 24. května 2013 v 05.00 v rubrice Programy. Autorem článku je Zbyněk Maier. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...