Nejlepší dárky pro hráče - Od herních komponent až po geek trička

Nejlepší dárky pro hráče - Od herních komponent až po geek trička

Máte ve svém okolí hráče a přemýšlíte nad originálním dárkem? Přinášíme tipy na zajímavé a originální dárky pro náruživé hráče. Vybavíme stylově jak herní doupě, tak i hráče samotného a už nikdy nebude nutné zdlouhavě vymýšlet neotřelé dárky pro hráče.

Základem je herní doupě

Každý potřebuje své útočiště, stejně tak i hráči. Hodiny strávené u obrazovky počítače u kterékoli více či méně frenetické hry vyžadují dostatek soustředění a neunavující se postřeh. Základem je pohodlné sezení. Konzoloví hráči budou vybírat líbivou a především pohodlnou pohovku, zatímco počítačoví hráči dají přednost klasické kombinaci kancelářského křesla a židle. Stoly na PC musejí být dostatečně prostorné pro všechny nezbytnosti, které hráč potřebuje k úspěchu v rámci svého působení ve virtuálním světe. Herní periferie vyžadují prostor a je dobré, když je kam odložit suvenýry ze sběratelských edicí her. A i když již knihovny plné krabiček s herními optickými disky nejsou v módě, lze pořídit prázdné krabičky reprezentující hry vlastněné například na Steamu či Originu.

Bude zásuvka pro klávesnici dosatečně široká? Raději to změřte.Bude zásuvka pro klávesnici dosatečně široká? Raději to změřte.

Dalším důležitým kritériem je kancelářské křeslo, které musí být dostatečně pohodlně a dobře polohovatelné tak, aby bylo možné zajistit základní pravidla ergonomického sezení. Není příjemné zvedat se od zábavného hraní videoher s bolestí zad či jiného svalstva. Konzoloví hráči pro změnu ocení dostatečně velkou pohovku a především kvalitní televizi s velkou úhlopříčkou.

Nebylo by to herní doupě, kdyby nebylo vybavené dostatkem stylových a zajímavých předmětů s herní tématikou. Plakáty, vlajky, hrníčky či různé předměty ze sběratelských edicí parádně dokreslí atmosféru hraní v herním doupěti.

Vlastní stylové tričko s potiskem. Fantazii se meze nekladou.Vlastní stylové tričko s potiskem. Fantazii se meze nekladou.

Herní komponenty a periferie

Dalšími zajímavý dárky jsou bezesporu herní komponenty a periferie. Existuje celá řada značek, které vydávají speciální série počítačových komponent i periferií určené hráčům. Přinášejí jak líbivý design tak i specifickou funkčnost. Může jít o kvalitní sluchátka s mikrofonem, ovládací zařízení, jako je herní myš, klávesnice, gamepad či třeba volant s pedály, nebo třeba stylová počítačová skříň decentně prosvětlená LED pásky. Ostatně casemodding, tedy úprava počítačových skříní, nabízí široké možnosti individualizace hráče samotného i jeho doupěte. V oblasti periferií pak jde především o nekompromis­ní výkon.

I čeští youtubeři mají vlastní trička.I čeští youtubeři mají vlastní trička.

Do ulic stylově

Aby hráč dal svému okolí jasně vědět, kterou hru hraje a ke které skupině patří, využívá tématické oblečení a další doplňky, jako různé vaky, batohy či placky. Trička s potisky pro geeky jsou v současnosti snadno dostupná a nabízejí nepřeberný výběr potisků ze seriálů i her. Pokud má hráč oblíbeného youtubera, je možné sáhnout také po tričku s jeho logem, neboť i čeští youtubeři nabízejí široký sortiment v oblasti suvenýrů. Pokud se ovšem hráč chce odlišit úplně, ideálním darem je vlastní triko s potiskem, kde jediným omezením jeho fantazie je rozměr trička.

Článek Nejlepší dárky pro hráče - Od herních komponent až po geek trička byl publikován 10. září 2015 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...