Zaostřujeme na Huawei P9 – O výkonu a eleganci vlajkové lodě

Zaostřujeme na Huawei P9 – O výkonu a eleganci vlajkové lodě

Chytré mobilní telefony nám dovolují neustále s sebou nosit obrovskou studnici informací díky mobilnímu internetu. K okamžitému přístupu bez čekání je však potřeba výkon a dostatek paměti. Společně s elegancí to nabízejí vždy nekompromisní vlajkové lodě nejpopulárnějších výrobců, třeba v podobě Huawei P9.

Vlajková loď s výbornou výbavou

Slovíčko nekompromisní zdaleka nelze využívat pro označení každého telefonu. A i u vlajkových lodí často dochází k nepříjemným kompromisům, které možná rapidně sníží cenu, ale seberou řadu zajímavých funkcí. To ale není problém Huawei P9. Inženýři nejen v tuzemsku populární čínské značky Huawei se při vývoji „pédevítky“ spojili se známým výrobcem kvalitní optiky a fotoaparátů Leica za účelem zajistit co nejlepší fotoaparát do nejnovějšího přírůstku produktové řady Huawei.

Kam pro informace o Huawei P9?Kam pro informace o Huawei P9?

Focení je bezesporu zábava a umožňuje nezapomenutelné zamrznutí krásných momentů v čase. Pokud máte kvalitní fotoaparát neustále při sobě, momentky pak nejsou jen rozmazané zašuměné obrázky, ale jsou cenným artiklem. Fotoaparát je ale pouze jednou z částí velice vybaveného Huawei P9. Telefon se totiž chlubí také dlouhou výdrží na baterii, displejem s vysokým rozlišením a dostatečnou úhlopříčkou, ale také například nejmodernějším konektorem USB typu C. Huawei navíc aktuálně přidává zajímavé nadstandardní VIP služby, například v podobě delší záruky anebo možnosti výměny rozbitého displeje zdarma.

Reference přímo od uživatelů

Při výběru telefonu, podobně jako další spotřební elektroniky, mnoho uživatelů nahlíží do recenzí a srovnávacích testů za účelem získat nějaké zajímavé reference od lidí, kteří mají s daným telefonem zkušenosti a otestovali jej v ostrém provozu. Ale proč složitě hledat kýžené informace na internetu, když je můžete najít na jediném webu společně s rozsáhlými technickými specifikacemi a odkazy na ověřené recenze? Stačí navštívit správný web, který pomůže při výběru zaostřit na úspěch, tedy na telefon, který po koupi nebude chtít dát z ruky.

Jak příběh pokračuje?Jak příběh pokračuje?

Mini hra s legendou

Zmíněný obsah pak doplňuje mini hra a soutěž zároveň. Jistě jste si v reklamách na internetu, v televizi, či na billboardech všimli, že hlavní tváří Huawei P9 je náš legendární hokejista Jaromír Jágr. A mini hra je věnovaná právě jemu. V devíti dílech seriálu popisujícího Jardův život se převtělíte právě do Jardy, s nímž prožíváte rozhodování ve všedních i nevšedních okamžicích. Na závěr pak můžete vyhrát řadu cen včetně mobilního telefonu. Z pohodlí domova vám mini hra dovolí lépe poznat jednak Jardu samotného, jednak mobilní telefon Huawei P9 a jeho přednosti. Více informací na webu Zaostřinaúspěch­.cz.

Článek Zaostřujeme na Huawei P9 – O výkonu a eleganci vlajkové lodě byl publikován 23. května 2016 v 21.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Ondřej Dostál. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...