Hybrid Pixel Slate - Nový Hybrid od Google překoná vše!

Sponzorované odkazy

Hybrid Pixel Slate - Nový Hybrid od Google překoná vše!

S vydařeným podzimem nás překvapil také Google, který přišel s novou formou hybridního tabletu s názvem Hybrid Pixel Slate, který se obejde bez OS Windows. Jste překvapení? I my jsme byli a proto jsme pro vás zjišťovali více.

Vše v jendomVše v jendom

Namísto klasického operačního systému Windows se rozhodla společnost Google dát do tohoto Hybrida Chrome OS, což je operační systém, který se využíval spíš u levnějších notebooků. Proč? Protože výrobci nemusí platit za licenci a navíc je tento systém mnohem jednodušší, než klasický Windows, na který jsme zvyklí. OS Chrome se také může pyšnit velmi nízkou spotřebou baterie a díky jejich levnějším součástkám si také vystačí s jednoduchým chlazením, které mu dává naprostý tichý chod.

A jeho specifikace? Je to dobrý společník při práci, jelikož má v sobě procesor Intel, který má 16 GB operační paměti a jeho úložný prostor je ve velikosti až 256 GB. Na jeho velikostí (12,3 palců) má skvělé rozlišení o 3000 × 2000 px. A jelikož Google jako vždy myslí na vše, pomocníkem k Hybrid Pixel Slate je stylový Google Pen, který napomáhá k lepší ovladatelnosti.

Přivítejte nový Hybrid s grácií a vyzkoušejte jeho smysl pro detail!

Článek Hybrid Pixel Slate - Nový Hybrid od Google překoná vše! byl publikován 30. října 2018 v 05.00 v rubrice Technologie. Autorem článku je Nicol Krausová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...