Jaké výhody nabízí e-stravenka?

Jaké výhody nabízí e-stravenka?

Žijete v domnění, že stravenky, které dostáváte od svého zaměstnavatele, mají stále pouze papírovou podobu? To jste na omylu. V moderní společnosti je totiž zcela běžné využívat flexibilní e-stravenky. V čem se liší od těch klasických stravenek a proč jsou výhodnější, praktičtější a ve všech ohledech jednoznačně lepší?

Praktické používání

Tím hlavním rozdílem mezi papírovou a elektronickou stravenkou je podoba. Zatímco papírové stravenky fasujete v bločcích, e-stravenka je praktičtější, protože ji můžete nosit neustále u sebe v podobě běžné platební karty. Aby bylo využívání firemních benefitů ještě snazší, je možné používat jednu kartu na placení e-stravenkami i benefity. Sama dokáže určit, z jakého konta strhnout danou částku a vy se nemusíte o nic starat.

Žádné hlídání data expirace

S e-stravenkou máte mnohem více volnosti, neboť si neustále nemusíte hlídat datum, kdy vám vyprší. S každou provedenou transakcí se totiž její platnost prodlužuje o dva roky, tudíž se dá prohlásit, že její platnost je neomezená. Samozřejmě za předpokladu, že nedojde k ukončení vašeho pracovního poměru.

E-stravenku můžete uplatnit téměř kdekoliv

Jak poznat místa, na kterých lze e-stravenku uplatnit? Síť pokrytí v České republice je velmi hustá a ve většině restaurací, jenž mají platební terminál, zaplatíte stravenkovou kartou bez problému. Navíc můžete e-stravenku využít také k nákupu potravin v kamenných prodejnách i na e-shopech, které se zaměřují na dovoz potravin a jídel do domu.

S e-stravenkou vám ubyde spousta starostí a stačí, když u sebe budete nosit jednu platební kartu navíc. Bez problému s ní zaplatíte ve většině restauračních zařízení s platebním terminálem a přijde vám vhod i při běžném nákupu potravin. Zapomeňte na papírové bločky s jasně daným datem expirace a přejděte na moderní, praktičtější a flexibilnější podobu stravenek.

Zdroj obrázku: Ground Picture / Shutterstock.com

Článek Jaké výhody nabízí e-stravenka? byl publikován 6. září 2023 v 00.00 v rubrice Mobilní aplikace. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...